Neler Yeni

Tasarım için en iyi uygulamalar

Dahası  
Reaksiyon skoru
670
İsim
Paşadöner
Arkadaşlar mobilde canva piscart gibi uygulamalar var tasarım için peki masaüstü için bana önerir misiniz? en iyi tasarım uygulaması hangisi Nvidia kullanıcısiyim mobil içinde önerilerinizi alabilirim yardımcı olursanız sevinirim.

Nostra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mustafa
Arkadaşlar mobilde canva piscart gibi uygulamalar var tasarım için peki masaüstü için bana önerir misiniz? en iyi tasarım uygulaması hangisi Nvidia kullanıcısiyim mobil içinde önerilerinizi alabilirim yardımcı olursanız sevinirim.
Fotoğraf düzenlemek için tek öneri photoshop.
Grafik tasarım için Adobe Illustrator ya da Corel Draw.
Grafik tasarım ile ilgilendiğim için şu şekilde cevap vereyim:
Illustrator daha modern bir program olmakla birlikte günümüz tasarım şirketleri tarafından daha çok tercih edilen bir program.
Corel Draw daha geleneksel bir program ve daha çok reklamcılar tarafından baskı üzerine daha çok tercih edilebilen bir program.
Corel Draw'dan dijital için çalışamazsın, Illustrator'den baskı için çalışamazsın diye bir kaide yok elbette.
Örneğin ben Corel Draw taraftarıyım çünkü elim ona yatkın. Tasarım programlarında ilerlemek istiyorsanız bana kalırsa önce birini seçerek başlayıp sonrasında ikisini de deneyimleyebilirsiniz. Lakin bahsettiğiniz canva, picsart gibi uygulamalar size belirli şablonlar üzerinden seçenekler sunar. Bu programlarda özgürsünüz. Unutmayın ki, bahsettiğiniz uygulamalarda ki şablonlar da bu programlarda tasarlandı.
İki program arasında çok kararsız kalırsanız size önerim Illustrator olacaktır.
Profesyonellerin daha çok tercih ettiği bir program. Ayrıca Adobe ailesi (photoshop, indesign vs.) ile uyumlu olduğundan bir programdan bir programa geçerek dilediğiniz düzenlemeleri daha rahat yapabilirsiniz.

IKeeqo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
İbrahim
Çok profesyonel iş düşünmüyorsanız "GIMP" kullanabilirsiniz, eğer önceden ps deneyiminiz varsa alışmanız biraz zor olabilir

Top Bottom