Neler Yeni

İş için laptop önerisi maxsimum 16k

Ashb0rn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Yüksel Şafak Sert
Doğru diyorsun , benim attığımda ışıklı klavye ve parmak izi okuyucu mevcut . Bi fark bu ikisi sanırım

Bunların arasında ne fark var hocam tam bilmiyorum ama hangisi daha iyi acaba
Mesaj otomatik birleştirildi:

Lenovonun ramleri lehimli.
Lehimli olunca hocam ne oluyor acaba yükseltme demişsiniz

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,705
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör

En büyük farkı 16gb ddr5 ram var lenovoda diğer farklar önemli değil

Lehimli olunca hocam ne oluyor acaba yükseltme demişsiniz
Lehimli olunca yükseltilemiyor ama bu seviye cihazlarda 16gb ramden fazlasına ihtiyaç duyulmuyor genelde

Ashb0rn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Yüksel Şafak Sert

Lehimli olunca yükseltilemiyor ama bu seviye cihazlarda 16gb ramden fazlasına ihtiyaç duyulmuyor genelde
https://www.akakce.com/laptop-notebook/en-ucuz-acer-aspire-5-a515-57-nx-kn3ey-003-i5-12450h-8-gb-256-gb-ssd-uhd-graphics-15-6-full-hd-notebook-fiyati,476419521.html

bu cihazı alsam SSD arttırma şansım varmı acaba bı bilginiz varmı?

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,705
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler

Ashb0rn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Yüksel Şafak Sert

Oyun oynamicam sadece ders çalışmak sunum yapmak için kullanıcam yani 16gb ram olsa ne gibi değişiklik olur acaba

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,705
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Oyun oynamicam sadece ders çalışmak sunum yapmak için kullanıcam yani 16gb ram olsa ne gibi değişiklik olur acaba
8gb ile 16gb arasında uçurum bir fark hissedersiniz şu an firefox kullanıyorum 2gb ram kullanıyor sadece
16gb ile 32gb arasında bir fark hissetmezsiniz çünkü bilgisayarı yük altına sokucak işler yapmayacaksınız o kadar

Arda_53

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Arda KÜÇÜKİSLAMOĞLU
https://www.akakce.com/laptop-noteb...s-15-6-full-hd-notebook-fiyati,476419521.html - Bu laptopta Aydınlatmalı klavye ve parmak izi okuyucu mevcut . 256GB SSD olmasına fazla takılma boş bir m2 SSD yuvası daha var . RAM'leri lehimli değil . İleride yükseltebilirsin . Yanlış değilsem max 64GB'a kadar destekliyor . İş için gayet ideal laptop , arada bir kafa dağıtmak için düşük sistem gereksinimli oyunda oynayabilirsin . En iyi yönlerinden biri de Thunderbolt 4 desteği sayesinde bu laptopa masaüstü için kullanılan ekran kartlarından birini bir kaç aparat ile takabilirsin .

Ashb0rn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Yüksel Şafak Sert
https://www.akakce.com/laptop-noteb...s-15-6-full-hd-notebook-fiyati,476419521.html - Bu laptopta Aydınlatmalı klavye ve parmak izi okuyucu mevcut . 256GB SSD olmasına fazla takılma boş bir m2 SSD yuvası daha var . RAM'leri lehimli değil . İleride yükseltebilirsin . Yanlış değilsem max 64GB'a kadar destekliyor . İş için gayet ideal laptop , arada bir kafa dağıtmak için düşük sistem gereksinimli oyunda oynayabilirsin . En iyi yönlerinden biri de Thunderbolt 4 desteği sayesinde bu laptopa masaüstü için kullanılan ekran kartlarından birini bir kaç aparat ile takabilirsin .
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DP7F37Q1?tag=akakceprime-21&psc=1

Hocam bu cihazın 8gb 512gb sini alsam uzun ömür için bı sıkıntı yaratır mı?

8gb ile 16gb arasında uçurum bir fark hissedersiniz şu an firefox kullanıyorum 2gb ram kullanıyor sadece
16gb ile 32gb arasında bir fark hissetmezsiniz çünkü bilgisayarı yük altına sokucak işler yapmayacaksınız o kadar

Hocam bu cihazın 8gb 512gb sini alsam uzun ömür için bı sıkıntı yaratır mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,979
Üyeler
163,588
Son üye
rizvan
Top Bottom