Tasarım uygulamaları çalıştırabilecek bir bilgisayar lazım

Alex Mason

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
552
Bütçe
80000
Herkese iyi forumlar, birkaç diş tasarım uygulamasını akıcı bir şekilde çalıştırabilecek toplama bir bilgisayar arıyorum bütçe 80k (+-10k) işlemci olarak i7 ram olarakda 64gb ram düşünüyorum önerileriniz nelerdir?

dolaylı olarak belirtmişsiniz de tekrar sorayım masaüstü mü arıyorsunuz dizüstü mü? genelde dizüstü daha efektif oluyor böyle işler için taşıyarak kullanmak sizin de avantajınıza olur.

her zaman ofiste durucağı için masaüstü arıyorum parça parça mı alayim yoksa hazır pc mi şeklinde? anlaşmalı olduğumuz bir şirketle konuştum 4060 i7 14700 64gb ram için 2000$ dediler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dolaylı olarak belirtmişsiniz de tekrar sorayım masaüstü mü arıyorsunuz dizüstü mü? genelde dizüstü daha efektif oluyor böyle işler için taşıyarak kullanmak sizin de avantajınıza olur.
her zaman ofiste durucağı için masaüstü arıyorum parça parça mı alayim yoksa hazır pc mi şeklinde? anlaşmalı olduğumuz bir şirketle konuştum 4060 i7 14700 64gb ram için 2000$ dediler

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

parça parça mı hazır pc mi kısmı zaman zaman değişkenlik gösterir şuan okula dönüş fırsatları falan var o yüzden hazır sistemler şuan bi tık daha uygun. 1 hafta içinde alacaksanız hazır sistem daha uygun yani. şirketinizin önerdiği sistemde de 4060tan daha güçlü bi parça tercih edebilirsiniz. verdikleri fiyat aşırı fahiş ve kesinlikle uzak durmanız gereken bi fiyat. bugün toplasanız 4 kat daha ucuza 4060lı bi sistem toplayabilirsiniz. o yüzden sizin bütçeniz olan 80bin TL'ye 4060tan çok çok daha güçlü sistemler dizilebilir. dediğim gibi hazır sistemleri araştrıın ve linklerini tek bi konuda toplayarak forumda yeni bi konu açın. eleye eleye gidersiniz burdaki arkadaşların yardımıyla

Geri