Tasarım ve genel olarak öneri/takvsiye

Reaksiyon skoru
39
Herkese iyi akşamlar. Uzun zamandır geliştirdiğim ve tasarım olarak Disney Plus'a benzetmeye çalıştığım bir projem var. Film, dizi izlemek üzerine. Fakat amacım para kazanamktan ziyade kendimi geliştirmek ve CV'ye eklemelik projeler. Sitedeki tasarımsal ya da diğer başka bir sorun var mı ya da insanların hoşuna gidiyor mu diye soruyorum. Test edip fikirlerinizi paylaşırsanız sevenirim.

Giriş yapmak zorunlu olduğu için isterseniz hesap oluşturabilirsiniz ya da e-posta: [email protected], şifre: demo ile giriş yapabilirsiniz.
Site URL: https://emirhankayabas.gen.tr/demo/

Arayüz gayet güzel duruyor, ellerine sağlık dostum.

Eline sağlık kardeşim. Web geliştirmede gelişmek istiyorsan mevcut projelerin cloneunu yapmak seni geliştirir. Güzel bir clone olmuş.

Herkese iyi akşamlar. Uzun zamandır geliştirdiğim ve tasarım olarak Disney Plus'a benzetmeye çalıştığım bir projem var. Film, dizi izlemek üzerine. Fakat amacım para kazanamktan ziyade kendimi geliştirmek ve CV'ye eklemelik projeler. Sitedeki tasarımsal ya da diğer başka bir sorun var mı ya da insanların hoşuna gidiyor mu diye soruyorum. Test edip fikirlerinizi paylaşırsanız sevenirim.

Giriş yapmak zorunlu olduğu için isterseniz hesap oluşturabilirsiniz ya da e-posta: [email protected], şifre: demo ile giriş yapabilirsiniz.
Site URL: https://emirhankayabas.gen.tr/demo/
cvne ekleyecek kadar değer veriyorsun uı/ux ne kadar senin düşündüğün bi tasarım olursa çok daha değerli olur hocam

Göz her zaman hiza ister. Header elemanlarını sayfa içiyle aynı hizaya taşırsanız daha iyi durur.

1688501231341.png

Onun harici bu şekilde site açarak, çalışmalarını tutacaksanız hareketler katmanız iyi olur. Mesela bu listede üzerine gelindiğinde bir çerçeve çıksa burayı daha iyi hale getirir.

1688501303543.png

En altıda bu şekilde düzenlerseniz daha iyi olacaktır.

1688501407989.png

mobilden guzel gozukuyor eline saglik fakat navbardaki oturum ac bolumu yerine hamburger menu ekleyip oraya popup olarak kayit ol oturum ac vs. eklersen daha profesyonel gözükür (v1 versiyonundaki gibi)

font sizelari da mobil versiyonda biraz kucultmek lazim, cok yer kapliyor ozellikle footer ve copyright divlerindeki textler.

Geri