Arkadaş alacak bilgi amaçlı açtım. Kendisinin yakından uzaktan oyunlara ilgisi yok. Gündelik işler için arıyor. Cevabınız yeterli oldu teşekkürler ederim ilginize.D15 alabilirsiniz. Sizi gündelik işlerde çok rahat bir kullanım sağlar.
Teşekkürler ederim fiyatı 3.900 TL'ye geliyor bana da çok mantıklı geldi onay almak istedim belki daha iyisi de olabilir gibisinden. Yorumunuz benim için önemli teşekkürler ederim ilginize.D15 alabilir hocam güzeldir.
Önerebileceğiniz model marka var ise değerlendirmeye alıp arkadaşa durumu iletebilirim. Bende dedim ona 5.000 TL vereceksin zaten 500 TL indirim var kaçırma dedim MSI ürün vardı misal vsvs ama anlatamıyorum bilgisayara 3.000 TL ile bütçe ile başladı konuşmaya anlattım piyasayı olay bütçe var lakin iki tane alacağı için kısıtlamak zorunda kalıyor gibi gibi.5000 TL gibi güzel bir bütçeniz varken sırf tasarımı için 2 Core 4 Thread bir işlemcili bir cihaz almanızı önermem.
Eğer TN panel ekran sorun olmayacaksa bunu öneririm.Önerebileceğiniz model marka var ise değerlendirmeye alıp arkadaşa durumu iletebilirim. Bende dedim ona 5.000 TL vereceksin zaten 500 TL indirim var kaçırma dedim MSI ürün vardı misal vsvs ama anlatamıyorum bilgisayara 3.000 TL ile bütçe ile başladı konuşmaya anlattım piyasayı olay bütçe var lakin iki tane alacağı için kısıtlamak zorunda kalıyor gibi gibi.