Neler Yeni

Yardım Taşınabilir Ev İnterneti Önerisi Lazım Acil

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Arda Kahraman
Konu başlığında da belirttiğim gibi taşınabilir ev interneti arıyoru. Aklımda türk telekom magnet ve turkcell superbox var fakat fiyat olarak biraz fazla geldi bana açıkcası. Komşumun kullandığı Antwifi adlı taşınabilir ev interneti ile görüştüm ve bana 16mb dowland ve 2 upload için 450 tl istediler fakat araştırdığımda çoğu kişiden olumsuz yanıt aldım. Oyun ve video izlemek dışında bişey yapmicam açıkcası (oyu ndediğimde online olmayan GTA V RDR 2 gibi offline oyunlar çünkü bu tarz internetlerde ping durumu fazlaymış) ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM.

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
630
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
bende superbox var dağın başındayım ve cs2 de 80-90 ping var

Vitorrs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Tahir Öztürk
Konu başlığında da belirttiğim gibi taşınabilir ev interneti arıyoru. Aklımda türk telekom magnet ve turkcell superbox var fakat fiyat olarak biraz fazla geldi bana açıkcası. Komşumun kullandığı Antwifi adlı taşınabilir ev interneti ile görüştüm ve bana 16mb dowland ve 2 upload için 450 tl istediler fakat araştırdığımda çoğu kişiden olumsuz yanıt aldım. Oyun ve video izlemek dışında bişey yapmicam açıkcası (oyu ndediğimde online olmayan GTA V RDR 2 gibi offline oyunlar çünkü bu tarz internetlerde ping durumu fazlaymış) ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM.
Taşınabilir den kastınız alt yapısı olmayan bir yer mi yoksa farklı yerlede mi kullanacaksınız

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Arda Kahraman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Taşınabilir den kastınız alt yapısı olmayan bir yer mi yoksa farklı yerlede mi kullanacaksınız
yan binada altyapı var ama bizde olmadığı için altyapısız internet kullanacağız ve sabit kalacak.

Vitorrs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Tahir Öztürk
yan binada altyapı var ama bizde olmadığı için altyapısız internet kullanacağız ve sabit kalacak.
Çanak anten ile hizmet veren internet sağlayıcıları var bölgenizde hizmet veren var mı bilmiyorum ama onları araştırabilirsiniz paketleri limitsiz ve söylediklerine göre düşük pingli bölgenizde hizmet veren var ise kullanıcı yorumlarına bakarak değerlendirebilirsiniz

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
630
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
200 gb tek kendim kullanıyorum oyun falan da indiriyorum yeterli. oyunları genellikle sıfırlanmadan 1 gün öncesi indiriyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,077,954
Üyeler
171,287
Son üye
Emir Akı
Top Bottom