Neler Yeni

Yardım Taşınabilir Hardisk dahili bir harddisk olarak kullanmak mümkün mü?

IReaper

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Reaper
Merhaba arkadaşlar bende 2TB Toshiba'nın taşınabilir hard diski var bunu PC de kasanın üstünde kullanıyorum fakat sürekli bağlantı kopuyor ayrıyeten bazen kasadan yere düşüyor. Ben bu hard diski kasanın içinde bir dahili bir disk olarak nasıl kullanırım bildiğiniz bir yol var mıdır?

Kullandığım hard disk modeli burada: https://www.akakce.com/harici-hardd...sb-3-0-tasinabilir-disk-fiyati,252197255.html

Aquaman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Mert Balamut
Evet kullanabilirsin. Ben hem laptopta hem masaüstü bilgisayarımda kullanıyorum. Taşınabilir kutusunu söküp direkt standart bağlantısını yapıp kullanabilirsin. Eğer içinde bilgilerin yoksa biçimlendirme yapıp daha sağlıklı kullanım elde edersin. Taşınabilir disklerle sabit disklerin yapısı aynıdır sadece rpm farkı olabiliyor.

IReaper

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Reaper
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet kullanabilirsin. Ben hem laptopta hem masaüstü bilgisayarımda kullanıyorum. Taşınabilir kutusunu söküp direkt standart bağlantısını yapıp kullanabilirsin. Eğer içinde bilgilerin yoksa biçimlendirme yapıp daha sağlıklı kullanım elde edersin. Taşınabilir disklerle sabit disklerin yapısı aynıdır sadece rpm farkı olabiliyor.
Taşınabilir kutusunu nasıl sökuyum? Kutusunu sokmeden kullanamaz miyim kasanın içinde

Mitra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
Birol Olcaytürkan

Aquaman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Mert Balamut
Taşınabilir kutusunu nasıl sökuyum? Kutusunu sokmeden kullanamaz miyim kasanın içinde
Kasanın içinde USB ile bağlanmaktan bir farkı olmaz ve sabit disk olarak kullanamazsin o şekilde. Eğer kutunun kenarlarında minik vidalar var ise onları sökerek açabilirsin vida yok ise düz tornavida ile yanlardan kanırtarak dişleri aça aça diske ulaşabilirsiniz. YouTubede bu konu için videolar olması lazım bir göz at derim.

Top Bottom