hamzaersoy
80+ Bronze
geçen ay taşındım ve eski evimde türk telekomun 50/10 mbps'sini kullanırken şimdi vipnet'in 35/10'unu kullanıyorum fakat istanbula daha yakın bir yere taşınmama rağmen pingim inanılmaz derecede arttı. eski evimde 10mbps'lik türk telekom upload'ıyla Valorantın istanbul serverında 22 23ms'ler alırken şimdi nedense sabit olarak 28 29ms'ler alıyorum. modem ve interneti değiştirdim fakat kablom hala eski evde kullandğım kablo. modeme yapmam gereken bir ayar vb. varsa arayüz hakkında bir fikri olan yardımcı olabilirse çok sevinirim. çünkü 35/10dan daha düşük paketi kullanan insanların ping değerlerinin bile bu değerlerde gezmediğine eminim. yapmam gereken veya kontrol etmem gereken ne varsa söyleyebilirseniz sevinirim. aşağıya da valoranttaki güncel ağ değerlerimin ss'ini koydum bunlardan pek anlamıyorum fakat muhtemelen yüksekler.
başlığı yanlış yazmışım kusura bakmayın. artmasına rağmen değil değişmemesine rağmen olacaktı
Mesaj otomatik birleştirildi:
başlığı yanlış yazmışım kusura bakmayın. artmasına rağmen değil değişmemesine rağmen olacaktı