14 günlük tatilim kaldı, bu 14 gün içerisinde saracak, açılması uzun sürmeyecek oyun önerisine ihtiyacım var, bilgisayarım iyi bu yüzden her türlü oyuna okeyim, yeni oyunlar da önerebilirsiniz. Baldur's Gate önermeyin sıra tabanlı benlik değil.
Spiderman 2 bak taze oyun14 günlük tatilim kaldı, bu 14 gün içerisinde saracak, açılması uzun sürmeyecek oyun önerisine ihtiyacım var, bilgisayarım iyi bu yüzden her türlü oyuna okeyim, yeni oyunlar da önerebilirsiniz. Baldur's Gate önermeyin sıra tabanlı benlik değil.
Hitman: Absolution14 günlük tatilim kaldı, bu 14 gün içerisinde saracak, açılması uzun sürmeyecek oyun önerisine ihtiyacım var, bilgisayarım iyi bu yüzden her türlü oyuna okeyim, yeni oyunlar da önerebilirsiniz. Baldur's Gate önermeyin sıra tabanlı benlik değil.
optimizasyonu çok kötü şuan oyunun başka oyunlara bakmasını öneririm.Spiderman 2 bak taze oyun
14 günlük tatilim kaldı, bu 14 gün içerisinde saracak, açılması uzun sürmeyecek oyun önerisine ihtiyacım var, bilgisayarım iyi bu yüzden her türlü oyuna okeyim, yeni oyunlar da önerebilirsiniz. Baldur's Gate önermeyin sıra tabanlı benlik değil.
Final fantasy 7 ve rebirth'te eklenebilir.optimizasyonu çok kötü şuan oyunun başka oyunlara bakmasını öneririm.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Days Gone.
Ghost of Tsushima.
Cyberpunk.
RDR 2
Medieval dynusty.
Detroit.
Kingdom Come: Deliverance.
Skyrim.
Dying light.
Oynadığım Seriler:
Uncharted serisi
Mafia serisi.
Spider-Man serisi.
Far Cry serisi.
Assassin's Creed serisi.
Ghostrunner serisi.
Call of Duty serisi.
Battlefield serisi.
Dishonored serisi.
Tomb Raider serisi.
Crysis serisi.
Last of Us serisi.
Oynayıp yarıda bıraktıklarım:
Elden Ring.
Control.
Maneater.
Bannerlord.
God of War.
Horizon Zero Dawn.
Witcher.
Batman Arkham City.
Metro 2033
Dying light 2
kendi açtığım bir konudan aldım oynadıklarımın hepsinin çok iyi olduğunu düşünüyorum beğendiğine göz atmanı öneririm.
tatil bitti dostum.14 günlük tatilim kaldı, bu 14 gün içerisinde saracak, açılması uzun sürmeyecek oyun önerisine ihtiyacım var, bilgisayarım iyi bu yüzden her türlü oyuna okeyim, yeni oyunlar da önerebilirsiniz. Baldur's Gate önermeyin sıra tabanlı benlik değil.
üniversiteler farklı tarihte açılıp kapanıyor üniversiteli olabilir.tatil bitti dostum.