Neler Yeni

Tatil yeri için yardımcı olur musunuz?

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,555
İsim
ali
İyi akşamlar öncelikle.İlk defa bu yaz 3-4 aile villaya gitmeyi düşünüyoruz.Hepimiz aynı villada değil tabii ki bunuda belirteyim.İlk defa gideceğimiz için hangi konumlar nereler uygundur bilmiyorum.Şuanda muğla dalyanda birkaç villa buldum.Ama aklıma başka çeşitli yerler gelmedi.İzmir'e de bakmayı düşündüm ama tatil için ne kadar doğru olur bilmiyorum.Var mı gidip memnun kaldığınız iller veya önerebileceğiniz yerler?

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bodrum yalıkavak
Mesaj otomatik birleştirildi:

, izmir çeşme

Balıkesir ayvalık , cunda

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,555
İsim
ali
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bodrum yalıkavak

, izmir çeşme

Balıkesir ayvalık , cunda
Teşekkürler bakacağım.Ek olarak önerebileceğiniz bi uygulama var mı? Ets tur harici.Tatilsepeti üzerinden kiralama işlemi yapıcaktım ama yorumlar iç açıcı gelmedi.

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,607
İsim
Fatih
İyi akşamlar öncelikle.İlk defa bu yaz 3-4 aile villaya gitmeyi düşünüyoruz.Hepimiz aynı villada değil tabii ki bunuda belirteyim.İlk defa gideceğimiz için hangi konumlar nereler uygundur bilmiyorum.Şuanda muğla dalyanda birkaç villa buldum.Ama aklıma başka çeşitli yerler gelmedi.İzmir'e de bakmayı düşündüm ama tatil için ne kadar doğru olur bilmiyorum.Var mı gidip memnun kaldığınız iller veya önerebileceğiniz yerler?
Muğla ya da Balikesir e git, İzmir/Aydın a gitme. Muğla tavsiyemdir eğer gidersen haberim olsun gezecek yer öneririm.

Antalya da olabilir ama diğerlerinden daha kalabalık ve bunaltıcı olabilir.

ryangosling

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
387
İsim
Can Geri
Antalya kalkan , kaşa bakabilirsiniz biz 4 yıldır orada geciriyoruz yazları .web sitesi olarak da villasepeti ,villacınız,hepsivillam,tatilvillam kullanabilirsiniz

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,412
İsim
Oğuz
O parayla yurt dışına gidin bence çok güzel bir deneyim katabilir. Öyle aman aman paralara da gerek yok, kişi başı ortalama uçak parası dahil 20 bine 4-5 gün gezilebilir.

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,555
İsim
ali
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Muğla ya da Balikesir e git, İzmir/Aydın a gitme. Muğla tavsiyemdir eğer gidersen haberim olsun gezecek yer öneririm.

Antalya da olabilir ama diğerlerinden daha kalabalık ve bunaltıcı olabilir.
Antalya kalkan , kaşa bakabilirsiniz biz 4 yıldır orada geciriyoruz yazları .web sitesi olarak da villasepeti ,villacınız,hepsivillam,tatilvillam kullanabilirsiniz
Yaşadığımız yer Isparta.Haliyle her yaz Antalya'ya gitme imkanımız oluyor. 2 saat uzaklıkta zaten. Bu yüzden muğla taraflarına baktım 16 kişilik büyük güzel bir villa buldum ancak site güvenilir mi karar veremedim.

O parayla yurt dışına gidin bence çok güzel bir deneyim katabilir. Öyle aman aman paralara da gerek yok, kişi başı ortalama uçak parası dahil 20 bine 4-5 gün gezilebilir.
😂😂Aile malesef çıkmaz hocam

Şu site var türsabda falan kayıtlı yarında arayıp teyit ettireceğim.Ön ödeme 13 bin tl gibi bir miktar alıyor.
IMG_7555.png

Birde https://www.tatilsepeti.com/ bu site var.

• Beğen
Reaksiyonlar: Shaw

ryangosling

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
387
İsim
Can Geri
Yaşadığımız yer Isparta.Haliyle her yaz Antalya'ya gitme imkanımız oluyor. 2 saat uzaklıkta zaten. Bu yüzden muğla taraflarına baktım 16 kişilik büyük güzel bir villa buldum ancak site güvenilir mi karar veremedim.

😂😂Aile malesef çıkmaz hocam

Şu site var türsabda falan kayıtlı yarında arayıp teyit ettireceğim.Ön ödeme 13 bin TL gibi bir miktar alıyor. Alıntıyı görüntüle

Birde https://www.tatilsepeti.com/ bu site var.
Tatailsepeti daha pahalı ama daha iyidir yani güvenlidir

Top Bottom