Tatil yerinde flört yapmak

-merhaba
k: merhaba
-buraya yeni geldim de biraz dışarı çıkıp yürüyeyim dedim fakat kimseyi tanımıyorum sahil boyunca birlikte yürüyelim mi ?
k: artık kız ne derse ona göre şekil alırsın evet derse ismini söyler tanışırsın memnun oldum fasılları sonra tatile geldik biz siz neden falan öyle öyle gittiğin yerin gezilecek tarihi, yöresel , yerlerini falan konuşursun konu konuyu açar eğer hayır derse zorlama sonuçta o kız senin değil onda olmaz başkasında olur peki iyi akşamlar de başkasına geç
bunları yapmadan önce saçına başına üstüne bak leş olmasın kesinlikle postürünün güzel olması lazım dik dur ve dışarı çıkmadan en iyisi benim diye bilinçaltınla oyna kendini özgüvenli hisset kızın karşısına çıkmaya hazırsın sakın utanma orda gördüğün bir kızı bir daha görme ihtimalin yok bir daha görsen ne olacak sanki sakın korkma

sahilde oturan yerli gruplar veya senin gibi tatile gelenler olabilir onun için de yanlarına gidip merhaba buraya yeni geldim ama kimseyi tanımıyorum size katılabilir miyim dersin yüksek ihtimalle ederler oturur tanışırsın
BOL ŞANS!

Geri