Neler Yeni

Tavisye edeceğiniz fiyat performans ssd varmı ?

ErgünE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Ergün Erenler
Bütçe
1000
ssd almayı düşünüyorum bilgisayarımda gerekli depolama alanı bulunmuyor nasıl bir ssd tavsiye edersiniz 1000 tl bütçem var hazırda olan ssd mi çıkarmak zorudnamıyım 2 tane ssd birden kullabilirmiyim ssd aldıkdan sonra yanına kablo veya başka bir bileşen almam gerekecekmi yardımlarınızı bekliyorum

Phanzox

80+ Silver
ssd almayı düşünüyorum bilgisayarımda gerekli depolama alanı bulunmuyor nasıl bir ssd tavsiye edersiniz 1000 TL bütçem var hazırda olan ssd mi çıkarmak zorudnamıyım 2 tane ssd birden kullabilirmiyim ssd aldıkdan sonra yanına kablo veya başka bir bileşen almam gerekecekmi yardımlarınızı bekliyorum

Serucat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Serkan Üçdağ
ssd almayı düşünüyorum bilgisayarımda gerekli depolama alanı bulunmuyor nasıl bir ssd tavsiye edersiniz 1000 TL bütçem var hazırda olan ssd mi çıkarmak zorudnamıyım 2 tane ssd birden kullabilirmiyim ssd aldıkdan sonra yanına kablo veya başka bir bileşen almam gerekecekmi yardımlarınızı bekliyorum
Anakartın hangi model

imribiy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Hardware, operating systems, overclocking, mountaineering, simracing, motorsports
Steam
imribiy
Twitter
imribiy
Discord
dsc.gg/xos, imribiy#0001
Exceria G2 tavsiye ederim ben de, giriş seviyesi bir ürün ama en azından DRAM var üstünde

ErgünE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Ergün Erenler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Top Bottom