Tavşanım Pamuk Öldü.

Emptx_

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,562
Merhaba arkadaşlar dünden önce bir konu açmıştım tavşanım yemek yemiyor diye o günden sonra tavşanım düzelmişti geziyordu yiyordu sonra dün tavşan ishal oldu hareket etmiyordu hiç yemek yemiyordu su içmiyordu bunlar gece oldu sabah veterinere götürücektim sabah baktığımda ölmüştü çok üzüldüm vicdan azabı çekiyorum bunu paylaşmak istedim tavşan kafesinde yatıyor şuan ben bu tavşanı nereye gömeceğim apartmandayım

Geçmiş olsun. Nereye gömeceğin hakkında bir fikrim yok.

Allah rahmet eylesin. Apartman görevlisine sorabilirsin o uygun alanı sana söyleyebilir. Tekrar dan geçmiş olsun :(

sağol apartman bahçesi yok her yer beton zaten apartman bahçesi olsa bile gömemem köpekler bulabilir
Post automatically merged:

sağol
Yakın da bir yerde toprak alan varsa oraya göme bilirsin ya da veterinere sor yardımcı olabilirler.

Basın sağolsun bro. Evin uzaklarında ormanlık alan veya boş alan varsa gömebilirsin. İnsanların çok gitmeyeceği bir yere

Merhaba arkadaşlar dünden önce bir konu açmıştım tavşanım yemek yemiyor diye o günden sonra tavşanım düzelmişti geziyordu yiyordu sonra dün tavşan ishal oldu hareket etmiyordu hiç yemek yemiyordu su içmiyordu bunlar gece oldu sabah veterinere götürücektim sabah baktığımda ölmüştü çok üzüldüm vicdan azabı çekiyorum bunu paylaşmak istedim tavşan kafesinde yatıyor şuan ben bu tavşanı nereye gömeceğim apartmandayım
Hocam çok üzüldüm hatta başlığı görünce yıkıldım
Benimde kuşum ölmüştü çok halsizdi ve küçüktü diğer kuşum 6 senedir yaşıyor umarım onada bir şey olmaz tekrar geçmiş olsun
Toprağa gömebilirsiniz

Geçmiş olsun. Çok kötü bir histir bilirim. Köpeğim iki öksürse üzülüyorum, ölse düşünemiyorum herhalde.
Tekrardan geçmiş olsun.
Yakın da bir yerde toprak alan varsa oraya göme bilirsin ya da veterinere sor yardımcı olabilirler.
Basın sağolsun bro. Evin uzaklarında ormanlık alan veya boş alan varsa gömebilirsin. İnsanların çok gitmeyeceği bir yere
Hocam çok üzüldüm hatta başlığı görünce yıkıldım
Benimde kuşum ölmüştü çok halsizdi ve küçüktü diğer kuşum 6 senedir yaşıyor umarım onada bir şey olmaz tekrar geçmiş olsun
Toprağa gömebilirsiniz
sağolun yaşadığım yerde toprak alan yok denecek kadar az gömsem bile köpekler bulabilir bundan korkuyorum

Geri