Neler Yeni

Tavsiye Ve fikir bekliyorum

Ozanuldg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Ozan uludağ
Arkadaşlar merbaha ben 5 aylık evliyim çalışmıyorum iş aramaktayım ama eşim web tasarım uzerine universite okumakta evimde cocukluğumdan kalma cok eski bir bilgisayar bulunmakta ama esim bu bilgisayar ile nerdeyse hiç bir şey yapamıyor bütcem yok denilecek kadar az ailem ile yaşıyoruz herhangi bİr gelir kaynağım yok o nedenle dunyanın en ucuz ama biraz olsun işe yarayacak parçaları gerekiyor onu yaptığı işten maddi durumlar gerekçesi ile alıkoymak istemiyorum onerilerinizi bekliyorum

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,658
İsim
-
Arkadaşlar merbaha ben 5 aylık evliyim çalışmıyorum iş aramaktayım ama eşim web tasarım uzerine universite okumakta evimde cocukluğumdan kalma cok eski bir bilgisayar bulunmakta ama esim bu bilgisayar ile nerdeyse hiç bir şey yapamıyor bütcem yok denilecek kadar az ailem ile yaşıyoruz herhangi bİr gelir kaynağım yok o nedenle dunyanın en ucuz ama biraz olsun işe yarayacak parçaları gerekiyor onu yaptığı işten maddi durumlar gerekçesi ile alıkoymak istemiyorum onerilerinizi bekliyorum
2.el bakabilirsiniz (2.el hazır sistem değil kendiniz toplayın)

NoRespect

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Mehmet Ceylan
Eğer sadece web tasarım üzerinde kullanılacaksa ekran kartı almanın mantığı yok.

Bütçe belirli olmadığı için ve düşük tutulmak istendiği için alacağın parçaları 2. el alabilirsin. (tavsiyem 2x8) RAM hızı ve (işlemci AMD almalısın tamamen fiyat/performans) İşlemcinin çekirdeğini yüksek tutman yeterli olacaktır.

Mümkünse ucuz yollu bir SSD, ssd istemezseniz 500 gb bir HDD yeterli olur.

Anakart alırken 0 almanızı öneririm, ileride belki bilgisayara yükseltme yaparsınız, bunun için ileriye dönük güzel bir anakart işinizi görecektir.

Yinede bir bütçe belirtirseniz ona göre toplayabiliriz.

Ozanuldg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Ozan uludağ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer sadece web tasarım üzerinde kullanılacaksa ekran kartı almanın mantığı yok.

Bütçe belirli olmadığı için ve düşük tutulmak istendiği için alacağın parçaları 2. el alabilirsin. (tavsiyem 2x8) RAM hızı ve (işlemci AMD almalısın tamamen fiyat/performans) İşlemcinin çekirdeğini yüksek tutman yeterli olacaktır.

Mümkünse ucuz yollu bir SSD, SSD istemezseniz 500 gb bir HDD yeterli olur.

Anakart alırken 0 almanızı öneririm, ileride belki bilgisayara yükseltme yaparsınız, bunun için ileriye dönük güzel bir anakart işinizi görecektir.

Yinede bir bütçe belirtirseniz ona göre toplayabiliriz.
Onerin için saol brom en fazla 500 600 e çıkabilirim diye dusunuyorum

NoRespect

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Mehmet Ceylan
Onerin için saol brom en fazla 500 600 e çıkabilirim diye dusunuyorum
500-600 TL bütçe ile toplaman biraz zor olacaktır. Şehrinde bulunan bilgisayarcıları gez ve 2. el hazır kasalar bulunuyor. Durumu onlara anlat. Senin için uygun olanını incele.

Benim şuanda kullandığım bilgisayar 2. el ve 1000TL'ye almıştım. Günümüz bütün oyunlarını rahatça oynayabiliyorum.

Ozanuldg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Ozan uludağ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Işim yok brom calısmıyorum ve zaten yeteri kadar yuk oluyorum aileme o neden cokta fazla bir para isteyemeyeceğim için 500 600 dedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,005,132
Üyeler
159,271
Son üye
TheLawyer
Top Bottom