tavsiye

Tuncay34

80+
Reaksiyon skoru
6
CPU Türü
Intel(R) Core(TM) i5-3470S CPU @ 2.90GHz

8gb bellek
sapphıre amd radeon r7 200 series 2 gb ddr3 ekran kartı

ben bunun ekran kartını yükseltmek istiyorum ama bir sıkıntı yaşarmıyım uyum sağlamamazlık yaparmı

alacağım ekran kartı yine sapphıre rx 570 nitro oc 8gb 256 bit alsam sıkıntı çıkarmı

300watt lık power var üzerinde
elimde Rampage 600watt lık 80 plus lık ayrı bir power var eğer gücü yetmez ise onu takabilirim

Değerli yorumlanızı bekliyorum...

CPU Türü
Intel(R) Core(TM) i5-3470S CPU @ 2.90GHz

8gb bellek
sapphıre amd radeon r7 200 series 2 gb ddr3 ekran kartı

ben bunun ekran kartını yükseltmek istiyorum ama bir sıkıntı yaşarmıyım uyum sağlamamazlık yaparmı

alacağım ekran kartı yine sapphıre rx 570 nitro oc 8gb 256 bit alsam sıkıntı çıkarmı

300watt lık power var üzerinde
elimde Rampage 600watt lık 80 plus lık ayrı bir power var eğer gücü yetmez ise onu takabilirim

Değerli yorumlanızı bekliyorum...
psu yetmez o ekran kartına ve hafif darboğaz olabilir

300W yetersiz gelir, kesinlikle elindeki 600W'ı tak.
RX 570 8GB yerine 4GB öneririm, 8GB gereksiz.
Darboğaz olmaz, belki bir kaç oyunda ufak bir miktar olur ancak kesinlikle herhangi bir sorun oluşturmaz.

300W yetersiz gelir, kesinlikle elindeki 600W'ı tak.
RX 570 8GB yerine 4GB öneririm, 8GB gereksiz.
Darboğaz olmaz, belki bir kaç oyunda ufak bir miktar olur ancak kesinlikle herhangi bir sorun oluşturmaz.
Aralarında çok bir fiyat farkı yok o yüzden 8 GB dedim
PSU değişimi yapıcam evet bu yüzden almıştım 1 senedir bekliyor

Aralarında çok bir fiyat farkı yok o yüzden 8 GB dedim
PSU değişimi yapıcam evet bu yüzden almıştım 1 senedir bekliyor
RX 570 8GB, RX 570 4GB dan daha fazla performans veriyor. İşlemci zaten ucu ucuna kurtarıyor, 8GB alsan da pek fark olmayacaktır :) Ama almışken iyisini almakta fayda var tabi ki.

Rampage bildiğim kadarıyla dandik bir marka ve sertifikası sahte.

RX 570 8GB, RX 570 4GB dan daha fazla performans veriyor. İşlemci zaten ucu ucuna kurtarıyor, 8GB alsan da pek fark olmayacaktır :) Ama almışken iyisini almakta fayda var tabi ki.
Şimdi ileriye yönelik alacağım için pek dert etmiyorum aslında çünkü ileride kasayıda değiştireceğim covıd 19 dan hayırlısı ile bir kurtulsak :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Rampage bildiğim kadarıyla dandik bir marka ve sertifikası sahte.
Kullanan arkadaşlarım var şikayet ettiklerini görmedim henüz performans olarakta iyi çalışıyorlar şuan ama piyasada sahteleride olabilir emin değilim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,011
Üyeler
198,028
Son üye
yigitgrbz
Geri