Tavsiyeleriniz Üzerine Sistemim Nasıl?

Reaksiyon skoru
22
Bütçe
45000
Merhaba,
Genellikle web işleri, mümkünse 4K video düzenleme, genellikle hikayeli oyunlar için bir sistem düşünüyorum. Tavsiyeleriniz üzerine güncelleyip mümkün olduğunda almayı planlıyorum.

Sistem:

* Kasayı aldım.
** Monitör olarak 21-22 inç düşünüyorum, büyük olsun istemiyorum, belki ileride kaliteli bir model için bütçe ayırırım.

Teşekkürler.

Son düzenleme:
Yurtdışından mı toplayacaksınız yoksa parçalar bir arada gözüksün diye mi pcpartpicker'ı tercih ettiniz?

ram en az 32 hatta bütçe olursa 64 gb olursa 4k video düzenleme için faydası olacaktır.

windows için büyük bütçe ayırmanıza gerek yok. ister yurtdışı ister türkiyede her türlü 50 liraya key bulmak mümkün.

Yurtdışından mı toplayacaksınız yoksa parçalar bir arada gözüksün diye mi pcpartpicker'ı tercih ettiniz?

ram en az 32 hatta bütçe olursa 64 gb olursa 4k video düzenleme için faydası olacaktır.

windows için büyük bütçe ayırmanıza gerek yok. ister yurtdışı ister türkiyede her türlü 50 liraya key bulmak mümkün.
Bir arada gözüksün diye, düzenlemesi daha kolay olur ve bazen uyumsuzluk veya eksik varsa uyarabiliyor. TRden alacağım.

Bence de biraz daha verip rami yükseltmek buna değecektir. Neticede mühim bir parçası, katılıyorum.

Büyük ihtimal Windows için öyle yaparım.

İşlemci için sıvı sogutma daha mı iyi olur? Fanlar daha iyi ve sessiz ve Sisteme göre diğer parça fiyatları orantılı olsun istiyorum.

Bir arada gözüksün diye, düzenlemesi daha kolay olur ve bazen uyumsuzluk veya eksik varsa uyarabiliyor. TRden alacağım.

Bence de biraz daha verip rami yükseltmek buna değecektir. Neticede mühim bir parçası, katılıyorum.

Büyük ihtimal Windows için öyle yaparım.

İşlemci için sıvı sogutma daha mı iyi olur? Fanlar daha iyi ve sessiz ve Sisteme göre diğer parça fiyatları orantılı olsun istiyorum.
bence sıvı soğutucuya ihtiyacınız yok. hatta şuanda seçmiş olduğunuz soğutucuyu daha ekonomik olanla değiştirebilirsiniz.

kasanın zaten yan tarafı mesh panel, görüntü çok önemli değil diye tahmin ediyorum. size 700 lira kadar bütçe kazandırmış olur.

video editleme çok uzun sürecek, kafam rahat etsin hiç ısınmasın derseniz yine arcticden daha uygun fiyata bu var:

kullanacağınız video editleme programlarını isimleri nelerdir? belki intel tarafına yönelmek daha mantıklı olabilir. zaten hikayeli oyunlarda pek bir şey fark etmeyecektir.

sistem 50 k ya göre çok düşük bence

Son düzenleme:
bence bütçeni zorla ve 5070 + güzel bir anakart ekle sistem yapacağın işten baya uzak ram 32 , 5070 belki 4070 süper ekran kart ve iyi bir anakartla sistem bu fiyatlara gelir monitöre yetmez

bence bütçeni zorla ve 5070 + güzel bir anakart ekle sistem yapacağın işten baya uzak ram 32 , 5070 belki 4070 süper ekran kart ve iyi bir anakartla sistem bu fiyatlara gelir monitöre yetmez
Normalde 9000 serisinden almak istiyordum işlemciyi fakat fiyat 2 katına çıkıyor... Aslında Ryzen 5 9600X alıp ekran kartını sonraya bırakabilirim, idare eder bir veya birkaç ay, sonrasında bunun taksitlerini ödeyince ekran kartı almak mantıklı olur mu?

yani o da bir tercih benim Söylediklerim render özelinde eğer render alacaksan, 1080p oyun oynayacaksan tüm işlemciler işini görür. Ekran Kartı ve Anakart yükselt. Anakartı yükseltmenin sebebi portlar başka hiçbişey değil. ürün araştır ona göre seç

Yanlış Bilgilendirme
Merhaba,
Genellikle web işleri, mümkünse 4K video düzenleme, genellikle hikayeli oyunlar için bir sistem düşünüyorum. Tavsiyeleriniz üzerine güncelleyip mümkün olduğunda almayı planlıyorum.

Sistem:

* Kasayı aldım.

Teşekkürler.
Sistem mükemmelmiş 50 bin lira içerisinde 5060 en mantıklı kart zaten herkese öneriyorum artık yüksek fpsler oyunları oynarsın

Merhaba,

Sistem:

* Kasayı aldım.

Teşekkürler.
Olmamış kim önerdi bunları bu bütçeye bu anakartı bu ekran kartı ne alaka 45K'ya 5070 sistem alınıyor ayrıca o windows keye 130 dolar vermeyeceğinizi varsayıyorum aynı key bedava/10tl/50tl/150tl alabiliyorsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sistem mükemmelmiş 50 bin lira içerisinde 5060 en mantıklı kart zaten herkese öneriyorum artık yüksek fpsler oyunları oynarsın
Hiçbir şeyden anlamadığın halde millete öneri vermeyi bırak artık kaçtır saçma sapan tavsiyelerini görüyorum anlamıyorsan susacaksın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gelmiş 50K'ya 5060 en iyi kart diyor kafayı yersin

Geri