Arkadaşlar sakın gidip böyle bir sistemi almak gibi hata yapmayın. Tamam iyi güzel 3770k işlemci var. Kasa güzel gözüküyor, monitör hoş felan gözünüze dışarıdan hoş geliyor. Hatta bakın 16 gb ram var değil mi ? Ama ram in maksimum mhz değerine bakınca 1333 görüyoruz -ki bu çok düşük bir değer. Onun yerine 8gb 1866mhz ve üstü bir işlemci ile daha yüksek bir performans elde edersiniz. 8 gb ram'de çok yeterlidir. Hele ki böyle bir işlemciye böyle bir ekran kartı. Bildiğin parayı yakmak olur. Ayrıca yıl olmuş 2012 halen SSD kullanmayan sistemler topluyorlar. Vatanda böyle bir yorum var adam 8 yıl önce atmışCasper markalı bir bilgisayar geldi elime ama ne kadar güçlü bilmiyorum belkide çöptür bi yardımcı olurmusunuz
CASPER THERMALTAKE
Arkadaşlar sakın gidip böyle bir sistemi almak gibi hata yapmayın. Tamam iyi güzel 3770k işlemci var. Kasa güzel gözüküyor, monitör hoş felan gözünüze dışarıdan hoş geliyor. Hatta bakın 16 gb ram var değil mi ? Ama ram in maksimum mhz değerine bakınca 1333 görüyoruz -ki bu çok düşük bir değer. Onun yerine 8gb 1866mhz ve üstü bir işlemci ile daha yüksek bir performans elde edersiniz. 8 gb ram'de çok yeterlidir. Hele ki böyle bir işlemciye böyle bir ekran kartı. Bildiğin parayı yakmak olur. Ayrıca yıl olmuş 2012 halen SSD kullanmayan sistemler topluyorlar. Vatanda böyle bir yorum var adam 8 yıl önce atmış
Yazdım ya 8 yıl önce atmış diyeYıl olmuş 2012 :').
bende sen yazdın sandım dedim ne oluyoArkadaşlar sakın gidip böyle bir sistemi almak gibi hata yapmayın. Tamam iyi güzel 3770k işlemci var. Kasa güzel gözüküyor, monitör hoş felan gözünüze dışarıdan hoş geliyor. Hatta bakın 16 gb ram var değil mi ? Ama ram in maksimum mhz değerine bakınca 1333 görüyoruz -ki bu çok düşük bir değer. Onun yerine 8gb 1866mhz ve üstü bir işlemci ile daha yüksek bir performans elde edersiniz. 8 gb ram'de çok yeterlidir. Hele ki böyle bir işlemciye böyle bir ekran kartı. Bildiğin parayı yakmak olur. Ayrıca yıl olmuş 2012 halen SSD kullanmayan sistemler topluyorlar. Vatanda böyle bir yorum var adam 8 yıl önce atmış
Yazdım ya 8 yıl önce atmış diye