tavuk döner miğdeme dokundu

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
e yiğen bür 2 arkadaşıma niye bişey olmadı ve tavuk zehirlenmesinin 2 3 günde geçtiğini gördüm internette
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

öbür iki aradaşıma niye bişey olmadı aynı yerden yaptılar
Herkesin bünyesi aynı değil hocam. Aynı yerden yediniz diye ona da olacak diye bir şey yok. Daha fazla irdelemeden doktora gitmenizi tavsiye ediyorum.

çoğu dönerci skt si geçmiş ürün kullanıyor a101de çalışıyordum her gün bir sürü insan skt si geçmiş ürün istiyordu mağaza sorumlusu da ciro oranı düşmesin diye skt ürünleri dondurup yarı fiyatına satıyordu ama bazen tam donmuyordu ya da geç donduruluyordu illaki bozulmalar oluyordur yani, o yüzden sürekli yemediğiniz yerlerden yemek yemeyin 10 20 daha verin kaliteli şubeleşmiş yerlerden yiyin.
Ben bir ara çöpten ekmek topluyodum. Hazır ekmek bu pakettekilerden bir sürü her gün en az 300 lira değerindeki ekmeklerden topluyodum hiçbiri ne küflenmişti ne bozulmuştu sadece skt si 1 gün 2 gün geçmişti. Ben de yoğurda bulandırıp köpeklere veriyodum.

Kardeşim çok geçmiş olsun, acile git serum takarlar en kötü mideni temizlerler. Bunları atlattıktan sonra doğruca Türkçe kursuna gitmeni öneririm.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,315
Üyeler
184,768
Son üye
Karol
Geri