FORUMUBIRAKTIMHOSCAKALIN
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 748
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Valla bilgim yok, 4-5 paket alıp buzluğa attım. İstersen a101'i arayıp sor.Hocam hâlâ satılıyor mu acaba bilgin var mı
Valla bilgim yok, 4-5 paket alıp buzluğa attım. İstersen a101'i arayıp sor.Hocam hâlâ satılıyor mu acaba bilgin var mı
Hocam dilimlenmiş tavuğu paneliyorlar. Ne kadar kötü olabilir kiya tadı güzeldir de bunun nasıl yapıldığını neyden yapıldığını az çok biliyorum insanın yiyesi gelmiyor
Ozaman spot üründü belki. Bana çalışan sürekli gelen ürün demişti. Demekki pek bilmiyormuş2 BİM, 2 A101 gezdim. Hiçbirinde yoktu. 2-3 tane az sayıda gelmiş, bitmiş.
Şanslıymışsın heeMerak ettim a101e gidip bakıcam şimdi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Aranan kan bulundu
Yenir ama yağda kızartmayacaksın fırın veya airfry yiyecegin miktarıda ayarla kendine göre 200 kalori paketin 5te 1’i arkadaş tekte yarısını yedim felan demiş çok yediren bise olabilirdefinasyonda diyette yenir mi?
Baya güzelmiş, bildiğin direk tavuk yiyorsun o dediğiniz gibi niggetlardaki hamurumsu tat yok.Alırım ara ara bundanŞanslıymışsın hee
Deneyince yazar mısın, merak ettim beğenecek misin
Ben baya beğendim.Baya güzelmiş, bildiğin direk tavuk yiyorsun o dediğiniz gibi niggetlardaki hamurumsu tat yok.Alırım ara ara bundan
Yağsız denemedim, zaten çok az yağda kızartıyorumYenir ama yağda kızartmayacaksın fırın veya airfry yiyecegin miktarıda ayarla kendine göre 200 kalori paketin 5te 1’i arkadaş tekte yarısını yedim felan demiş çok yediren bise olabilir