Neler Yeni

Tayland'dan PC toplarsam TÜRKIYE DE calisir mi?

arda_akel1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
318
İsim
Arda Akel
Ben yine de oradan alacagim. Garantisi olmasin, bana ne. Ama PSUyu oradan almayayim demissiniz, ona dikkat edecegim. Tesekkurler herkese.

CFK’

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Cefika
Alacağın parçanın ve buradaki fiyatların farkına göre değişir bence. Ama sen kararını vermişsin gibi fikir isteyip fikir terslemen garip olmuş :D Fiyat farkı çok yok ise Tr ürünü almayı tercih ederim. Şuanda ülkede çok fazla pahalanmayan tek şeyin bilgisayar olduğunu düşünüyorum. Eskiden çok daha alınamaz bir noktadaydı bence.

arda_akel1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
318
İsim
Arda Akel
Alacağın parçanın ve buradaki fiyatların farkına göre değişir bence. Ama sen kararını vermişsin gibi fikir isteyip fikir terslemen garip olmuş :D Fiyat farkı çok yok ise Tr ürünü almayı tercih ederim. Şuanda ülkede çok fazla pahalanmayan tek şeyin bilgisayar olduğunu düşünüyorum. Eskiden çok daha alınamaz bir noktadaydı bence.
Yorumlari okuduk, ona gore bir karara verdim hocam estafurullah, kimsenin fikrini terslemiyorum... ❤
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fiyat avantajı varsa bende alırdım. TR de garanti olayı müşteri hatası
Aynen dostum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Yusuf G
İlgilendiği Kategoriler
Oyun,Teknoloji,Elektrik
Ben yine de oradan alacagim. Garantisi olmasin, bana ne. Ama PSUyu oradan almayayim demissiniz, ona dikkat edecegim. Tesekkurler herkese.
Sistem çalışır ama evet psu yu türkiyeden ve sertifikalı almaya dikkat et. Güvenilir bir marka olsun. Akım korumalı priz de al kendine.

Top Bottom