🔥İndirim TCL 65C7K 65'' 165 Ekran 56.000,29 TL 🔥🔥🔥🔥

Almanyadan bir koşu alıp gel garanti zamanı da sen götürür getirirsin sana zahmet.
Bu arkadaş hasta ya her tv konusu açıldığından damlıyo almanya fiyatını atıyo. Telefon ve ekran kartında da aslımda her şeyde aynı fiyat farkı var ama lavuk sadece tcl tv lere damlıyo😂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

75 inc olana ne dersiniz arkadaşlar, evleneceğim ben de televizyon bakıyordum yorumlarınız değerli.
Fiyat farkına değmez

Sadece fiyat yazmakla bitmiyor. Mesela insanlar bu cihazı Almanya'dan gitmeden nasıl alacak? Garanti olayını nasıl yapacak? TR'nin vergi cenneti olduğunu biliyoruz o yüzden belirttiğiniz ülke ile aynı fiyatları beklemek çok ütopik bir durum.
Senin yaş kaç çok merak ettim. LG ve Samsung tvler, monitörler, soundbarlar bizim Ülkemizde Avrupa ve Amerika'ya göre çok ucuza satılıyor.
Mesela Samsung 27" g81sf oled monitör. Samsung.com fiyatı 879usd (37bin tl) Samsung.com.tr eğitim mağazası fiyatı 33.165tl. Sırf Samsung Amerika ve bizim ülke mağazasına bakarsan, bizim ülkede Samsung ürünlerinin ne kadar ucuza ya da sırf güncel kurla çarpınca Amerika mağazasıyla aynı fiyata satılabildiğini görürsün.

Ben gidip millet Almanya'dan tv alsın diye değil, güzel ülkemizde TCL'nin Türk halkına soktuğu kazığın boyutunu göstermek için Almanya fiyatını gösterdim. Al bak bu da TCL C8K fiyatı 1149euro . Burada 85bine satılıyor.

Next bütün piyasayı alt üst etti elim buna 60K vermeye gitmez
üstadım next iyi fiyat fakak ben bu cihazı çok araştırdım yurdışı incelemeleri rtings vs cihaz başarılı . ha şöyle bi gerçek var avrupa fiyatlarından çok yukarıda satılıyor tr de ama bu tv özelinde bu fiyata bayağıdır düşmüyordu. bu cihazda 966 bölgeden karartma var ses sistemi bang & olufsen 6.2.2 . kağıt üstünde başarılı bir tv
Qm7K C7K Q7C bunlar ufak detaylar haricinde aynı donanımdaki cihazlar . Bu da rtings incelmesi
Senin yaş kaç çok merak ettim. LG ve Samsung tvler, monitörler, soundbarlar bizim Ülkemizde Avrupa ve Amerika'ya göre çok ucuza satılıyor.
Mesela Samsung 27" g81sf oled monitör. Samsung.com fiyatı 879usd (37bin tl) Samsung.com.tr eğitim mağazası fiyatı 33.165tl. Sırf Samsung Amerika ve bizim ülke mağazasına bakarsan, bizim ülkede Samsung ürünlerinin ne kadar ucuza ya da sırf güncel kurla çarpınca Amerika mağazasıyla aynı fiyata satılabildiğini görürsün.

Ben gidip millet Almanya'dan tv alsın diye değil, güzel ülkemizde TCL'nin Türk halkına soktuğu kazığın boyutunu göstermek için Almanya fiyatını gösterdim. Al bak bu da TCL C8K fiyatı 1149euro . Burada 85bine satılıyor.
başkan sanırım Koreli’lerle bi gümrük anlaşması var diye hatırlıyorum telefonlarla ilgili bi youtuber tanıtım yaparken öyle demişti Apple yerine s25 almak diye bi videoda dinlemiştim .

Peki öğrenci indirimi dışında samsung markasının hangi ürünü yırt dışı fiyatına göre ucuza satılıyor TR de? İstisnalar kaideyi bozmuyor maalesef. Konunun yaş ile bir alakası yok, sokakta telefonun ne senin diyen dayıdan farkınız yok gerçekten. Şu fiyatları bende savunmuyorum ama piyasa fiyatı altında yapılan bir indirim var ve bu cihazların sizin bahsettiğiniz fiyatlara ya da yakınına ineceğini şu dönemde hiç düşünmüyorum.

Geri