TCL 65V6C 65" alınır mı? (26.900tl)

furkangorur

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,033
17 ekimde BİM e geliyor.
alınır mı sizce?

IMG_0776.webp

tlc lerde sadece c serisi iyi onlar direkt 120hz panel oalrak geliyor konsollar içinde ideal olanı
TV de oyun oynuyacağımı sanmıyorum 40-50k arası bir fiyatları vardı onun.

TV de oyun oynuyacağımı sanmıyorum 40-50k arası bir fiyatları vardı onun.
marketlere gelen ürün ile magza ürünü arasında kalite farkı oluyor fabrika market ucuz satsın diye daha kalitesiz üretiyor bu tarz ürünlerde eger sabit kendi magzası varsa ordan yada satıcısı resmi kanal olmak kaydı ile internetten alabilrisiniz

marketlere gelen ürün ile magza ürünü arasında kalite farkı oluyor fabrika market ucuz satsın diye daha kalitesiz üretiyor bu tarz ürünlerde eger sabit kendi magzası varsa ordan yada satıcısı resmi kanal olmak kaydı ile internetten alabilrisiniz
hocam öyle bi politika oldugunu sanmıyorum. Marketler bulk siparişler verdiği için daha uyguna alabiliyor. O zaman iphone dada kalite farkı olur. Hindistanda satılan ile abd de satılan gibi..

hocam öyle bi politika oldugunu sanmıyorum. Marketler bulk siparişler verdiği için daha uyguna alabiliyor. O zaman iphone dada kalite farkı olur. Hindistanda satılan ile abd de satılan gibi..
benim geçtişten belli bildigim bu degiştiyse bilmiyorum ama benim bilgim bu yönde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

chat gpt ye sordum oda aynı görüşte

1760291933237.webp

Geri