Neler Yeni

Tcl S600 Kulaklığı Satıcı İptal Etmemi İstiyor

Veysel35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Veysel Tunç
Merhaba arkadaşlar geçen bir indirim paylaşmıştım. N11den tcl s600 kulaklık 430liraya aldım. Perşembeden beri bekliyorum kargoya verilmedi. Satıcıya defalarca soru sordum cevap vermedi. Bugün ise cevap gelmiş. Satıcı yanlış fiyatlandırma yaptık iptal etmeniz gerekiyor yazdı. Sizce ne yapmalıyım?

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,070
İsim
Serkan
Merhaba arkadaşlar geçen bir indirim paylaşmıştım. N11den tcl s600 kulaklık 430liraya aldım. Perşembeden beri bekliyorum kargoya verilmedi. Satıcıya defalarca soru sordum cevap vermedi. Bugün ise cevap gelmiş. Satıcı yanlış fiyatlandırma yaptık iptal etmeniz gerekiyor yazdı. Sizce ne yapmalıyım?
İptal etme tabii ki, ürünü göndermesi gerekiyor bir sıfırı eksik yazmamış bile isteye yazdığı fiyat sonra gelip bu yanlış oldu olur mu hiç.

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,355
İsim
Arda Gezer
THH'ye başvurabiliyorsunuz diye biliyorum araştırın bir
Ürünü göndermesini yoksa THH'ye dava açıcağınızı söyleyin

sa9a

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
Hasan Demir
İlgilendiği Kategoriler
Telefon ve Uygulama Yazılımı

Veysel35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Veysel Tunç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar fiyat 2 3 saat kalmıştı. Yanlışlık olsa direkt farketmeleri lazım değil miydi? Üstelik 3 5 kişiyi aramışlar iptal edin demişler.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,070
İsim
Serkan
Arkadaşlar fiyat 2 3 saat kalmıştı. Yanlışlık olsa direkt farketmeleri lazım değil miydi? Üstelik 3 5 kişiyi aramışlar iptal edin demişler.
Fiyat da bir yanlışlık yok piyasanın altında verdiklerini anlamışlar o kadar. Yanlışlık nedir 430 yazacağına 43 yazarsın, böyle yanlışlık olmaz senden para çıktığı an göndermeleri gerekiyor.

Juiclair0

80+ Silver
İptal etme tabii ki, ürünü göndermesi gerekiyor bir sıfırı eksik yazmamış bile isteye yazdığı fiyat sonra gelip bu yanlış oldu olur mu hiç.
Çiğrkefliğe gerek yok kendinizi satıcının yerine koyun. Yanlış fiyat girdiği için ne kadar zarar edecek kim bilir.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,070
İsim
Serkan
Çiğrkefliğe gerek yok kendinizi satıcının yerine koyun. Yanlış fiyat girdiği için ne kadar zarar edecek kim bilir.
Bu çirkeflik değil alan kişide burada ucuz diye aldı şimdi iptal etse parasının geri gelmesi en az 1 hafta bu ülkede 1 saatte çok şey değişiyor enflasyonun tavan olduğu dönemdeyiz. Asıl çirkeflik satıcının yaptığı anlaşılan fiyattan cayılmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,005,660
Üyeler
159,377
Son üye
onedayyy
Top Bottom