Galax japon menşei diye önerdiğin diğer ürünler alman kalitesi değil. Teşekkürler, uyandım , günaydın. Bahsetiğin tier listi atabilir misin bir tier listi incelemek istiyorum.
Hangi veriye göre v20 lian li 205 i katlıyor ? Bekliyorum yine şöyle güzel bir inceleme .
Fanlar hızlı dönmüyor sabit 800 rpm dönüyor , ses şikayeti olabilir kullanıcıdan kullanıcıya bant dan banda değişir.
Dark Maxımanın fanları kaç cfm ?
Dark guardian pronun fanları kaç cfm ?
Galax ın fanları kaç cfm ?
''daha üste 360mm soğutucu takamadığın kasaya iyi diyorsun. Komikmişsin reis. Güldüm valla öğlen öğlen.''
Attığın hangi kasanın üstüne 360 mm radyatör sığıyor? Kaldı ki sığmadığını ben söylemişim zaten. Gülmeye devam et.
DLS480 gibi bir rekabet atmadım ben ortaya , fanboy falan da değilim kafana göre takılabilirsin.
Senin şu an sekmende açık olan tüm bileşenleri keyfekeder alıp dağıtabilecek güce sahibim
Bundan dolayı bir markaya bağlanmamın manası yok malesef.
205 le karşılaştırdığın kasalar globalde 30 tane adı olan kasalar , hiçbirisi bir challange dahi katılamaz , vidasını dahi üretmiyor marka basıyor.
Malzeme kalitesi iyi ,
Hava akışı çok iyi ,
3 adet fanla gelmesi büyük artı .
Kasa arkası kontrolcüsü var.
Tüm markaların argb leri ile uyumlu bir şekilde çalışıyor ve indirimli 1200-1300 hatta 1000 liraya dahi alınabiliyor. Ne anlatıyorsun aslan sen?
Galax ile rogla iş birliği yapmış , aorusa özel kasa tasarlamış dünyanın en büyük kasa üreticisi firmalarından birine kafa tutuyorsun . Şaşkınlıkla izliyorum seni .
Hadi bu genelden özele inelim ; Kasa PC cases of 2020 de 1. seçilmiş , 2021 de 3. seçilmiş bir kasa. Tüm genel değerlendirmede.
Başka bir şey var mı ?