Neler Yeni

🔥İndirim Team Markalı Ssdlerde İndirim (İyi Fiyatlar)

tekno_dahisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,417
İsim
Ekonomi Çok iyi
https://www.hepsiburada.com/team/ss...VariantList.VariantListing.DiscountRate:1-100

1687268631300.png
1687268634534.png

Son düzenleme:

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,287
İsim
Yunus Şahin
1 TB için çok fiyat. Akakçe'de, ikinci el de bile 1 TB en ucuzu seçtiğim de bile böyle fiyat yok.

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,733
İsim
Orkun
Alınır mı fiyat uygun geldi

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
iyi midir? bozulur mu

efztrk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Efe
Sata 1tb alınır mı sizce markayı kullanan var mıdır?

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,733
İsim
Orkun
Silindi. Yorum güncelleme bildirimi gelmediği için yeni yorum olarak yazıyorum. Aşağıdaki yorumumu okuyunuz önemli...

Son düzenleme:

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,669
İsim
misfit
Çok çok iyi fiyatlar bu dolar kurunda. Yakın zamanda kasayı değişmesem 1 tane daha 1TB giderdi.

AsetilCoA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Taner Han
m2 ssd ile normal ssd arasındaki fiyat farkına değer mi soğutuculu bir bölme boş anakartta.

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,733
İsim
Orkun
1TB Sata olan CX2 yi aldım ben.

Arkadaşlar düzeltme yapıyorum, ürünün açıklamasında garanti 2 ay yazıyor. Hepsiburada müşteri hizmetleri ile görüştüm garantinin sadece 2 ay olduğunu doğruladı. Team markası tarafından 3 yıl garanti olduğunu görüyorum websitelerinde peki Team tarafında olan garanti geçerli mi diye sordum. Hayır sadece 2 ay cevabını aldım.

Diğer Team SSD lerde de kontrol ettiğimde 1 tanesinde garanti süresi yazmıyor. Bazılarında 2 ay. M.2 lerin 1 ya da 2 tanesinde 5 ay yazıyor.
Alacak arkadaşlar bunu düşünerek alsın.

Ben siparişimi iptal etmeyeceğim. Ürün elime gelince kutu içeriğinden garanti kağıdı çıkıyor mu diye kontrol edeceğim. Team markasına da ulaşıp garanti hakkında bilgi almaya çalışacağım. Dedikleri gibi Team tarafında garanti yok sadece Hepsiburada tarafında 2 ay garantisi varsa alınmaz. Direk iade.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@tekno_dahisi yorumumu alıntılayıp konu içeriğine ekler misin önemli.

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,669
İsim
misfit

Arkadaşlar düzeltme yapıyorum, ürünün açıklamasında garanti 2 ay yazıyor. Hepsiburada müşteri hizmetleri ile görüştüm garantinin sadece 2 ay olduğunu doğruladı. Team markası tarafından 3 yıl garanti olduğunu görüyorum websitelerinde peki Team tarafında olan garanti geçerli mi diye sordum. Hayır sadece 2 ay cevabını aldım.

Diğer Team SSD lerde de kontrol ettiğimde 1 tanesinde garanti süresi yazmıyor. Bazılarında 2 ay. M.2 lerin 1 ya da 2 tanesinde 5 ay yazıyor.

Ben siparişimi iptal etmeyeceğim. Ürün elime gelince kutu içeriğinden garanti kağıdı çıkıyor mu diye kontrol edeceğim. Team markasına da ulaşıp garanti hakkında bilgi almaya çalışacağım. Dedikleri gibi Team tarafında garanti yok sadece Hepsiburada tarafında 2 ay garantisi varsa alınmaz. Direk iade.

SSD kolay bozulan bir şey değil ama sonuçta o kadar para verip alıyoruz, garanti olmasını isterim ben şahsen. Taksitle alsam mı diye düşünüyordum, bunu görünce vazgeçtim.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1

2 ay garanti mi olurmuş ya o nasıl iş?

512 GB M2 SSD alınır mı? Nays+indirim vs. 420'ye falan gelecek. Hızları düşük geldi. Ayrıca garanti sorunuda varmış sanırım. B550 AORUS ELİTE V2 ile uyum konusunda sıkıntı olur mu?

Top Bottom