Neler Yeni

Team T-Force Xcalibur RGB RAM Alınır mı

tuğrahan sezer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
tuğrahan sezer
Kalitesi nasıl diyorsun da kalite olarak Corsair veya GSKILL markalı RAM'lerden farkı yok. İçindeki çipleri üreten firma Team Group'un kendisi değil, Corsair ve GSKILL gibi markalar da çip üretmiyor. Bu RAM'deki çipler büyük bir ihtimalle Hynix'tir, o yüzden kalitesini tartışmaya gerek yok.

Senin görmemen iyi olmadığı anlamına gelmiyor maalesef.

O işlemciye o anakartı almak yazık olur, anakart için bütçeniz nedir?
O zaman bana şunun cevabını verin. Madem corsair gibi bilindik ve kaliteli bir maraka kadar kaliteli üstelik fiyatı ona nazaran daha uygun neden bu marka yı kullanan yok?

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
O zaman bana şunun cevabını verin. Madem corsair gibi bilindik ve kaliteli bir maraka kadar kaliteli üstelik fiyatı ona nazaran daha uygun neden bu marka yı kullanan yok?
Kullanan çok var, ülkemizde az kullanılıyor diye marka kötü olmuş olmuyor. NZXT ve Phanteks markalarının ürünleri ülkemizde çok satılmıyorlar ve çoğu kişi bilmiyor bu iki markayı. Bu markalar satılmadığı için kötü mü olmuş oluyor?

tuğrahan sezer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
tuğrahan sezer
Her halükarda mehmet 4000mhz alıcam ve bu bütçem varsa bunu almak zorunda ama dediğim gibi adını nerdeyse hiç duymadığım ve hiç kimsenin kullanmadığı bir parçayı ben iyi olarka görmem. Ve bunun için süper pc den anlamaya da gerek yok bence.

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
YKS , League of Legends , witcher serisi , fantastik kitaplar

tuğrahan sezer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
tuğrahan sezer
Kullanan çok var, ülkemizde az kullanılıyor diye marka kötü olmuş olmuyor. NZXT ve Phanteks markalarının ürünleri ülkemizde çok satılmıyorlar ve çoğu kişi bilmiyor bu iki markayı. Bu markalar satılmadığı için kötü mü olmuş oluyor?
Özellikle TR piyasasını düşünürsek o zaman bu marakyı herkes tercih etmeli. Özelliklede ben. Çünkü 1 hafta önce yeni sistem parçaları aldım ve bunlardan bir de ram.

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Özellikle TR piyasasını düşünürsek o zaman bu marakyı herkes tercih etmeli. Özelliklede ben. Çünkü 1 hafta önce yeni sistem parçaları aldım ve bunlardan bir de RAM.
Uzatmaya gerek yok, dünya çapında çok kullanılan bir marka. Sen tercih etme, zorla tercih etmeni sağlayamam tabii ki.

tuğrahan sezer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
tuğrahan sezer
Herneyse belirttiğim gibi bütçesi varsa bence başka bir şeylere de bakmalı zaten yoksada biz burda sizinle boşa tartışıyoruz.

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Teşekkürler b550 anakartları bekliyimmi sizce?
Bütçeyi de arttırman lazım. B550 chipsetli anakartlar en az 60 $ daha pahalı çıkıyor. Şöyle bi' MAG B550M MORTAR veya TUF GAMING B550(M)-PLUS alırsanız çok iyi olur.

Top Bottom