Ben de laptop vardı dün onu saggım direlt sipariş verdim. Monitöeüm falan da var. Heyecanlı bekleyiş işte. Hayırlı olsun şimdiden sana.Evet bugün kargolarlarsa mükemmel olur. Beklemedeyim valla monitör fare vs geldi tek kasa kaldı insan bekleyemiyor![]()
Benim sistem kargoya verildi ama takip kodu gelmedi daha.teşekkürler hayırlı olsun
onaylandı-hazırlanıyor-kargoya verildi sırasıyla bu yazılar yazacakKargoya verildiğini nerden görüyoruz siparişler kısmında sadece onaylandı diyor bende
Toplam kac gun sonra eline ulastiBugün kargoya verseler iyi artık beklemek sıkmaya başladı...
Hayırlı olsun kral ben de şu sistemi aldım şimdi. Kaç güne geldi senin sistem?Ben de bugün bu sistemi sipariş verdim gelmesini bekliyorum: https://www.tebilon.com/amd-5600-xfx-6700-10gb-gigabyte-b450m-h-wd-480gb-xpg-16gb/
2 sene oldu hocam neredeyseHayırlı olsun kral ben de şu sistemi aldım şimdi. Kaç güne geldi senin sistem?
![]()
AMD 7500F-GIGABYTE Radeon RX 7700 XT GAMING OC 12G -GIGABYTE A620M-H-512GB-16GB DDR5 Uygun Fiyatları ile Tebilonda
TEBİLON Marka AMD 7500F-GIGABYTE Radeon RX 7700 XT GAMING OC 12G -GIGABYTE A620M-H-512GB-16GB DDR5 Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com