Sahibinden'de ilan vermişler, iletişime geç görürsen.Nerde satiyorlar ki daha ellerine ulaşmadan
Link atabilir misiniz bulamadım da
Teşekkurler ailem ile bu konuyu göruşucemDaha önce bu siteden alışveriş yaptım ve iç bir sorun olmadan sapa sağlam ürünüm geldi gözün kapalı alabilirsin. Zaten vorispie videosunu çektiyse güvenilirdir. Ama yine de şu sisteme de bir bak derim https://www.gaming.gen.tr/urun/5969...host-4gb-8gb-ram-240gb-ssd-gaming-bilgisayar/
Arkadaşın attığı sistemi alırsan ona da ram ilavesi yapman lazım ve ssd kronik sorunlu bir ssd.Teşekkurler ailem ile bu konuyu göruşucem
Bir sorun cikma ihtimali var miToplama Masaüstü Modeller Fiyatları İkinci El ve Sıfır Seçenekleriyle sahibinden.com'da
Toplama Masaüstü Modeller fiyatları ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.comToplama Masaüstü Modeller Fiyatları İkinci El ve Sıfır Seçenekleriyle sahibinden.com'da
Toplama Masaüstü Modeller fiyatları ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Sanmıyorum, elden aldığın sürece no problem. Zaten itopyadan geldiği gibi saklarlar.Bir sorun cikma ihtimali var mi
İnternetten video izleyerek yapabilirsin biliyorsan da sorun olmaz zatenBen mesela bu sisteme hdd taktirmak istiyorum takmasi kolay olur mu