Messinin Ronaldosu
80+ Bronze
Evime tebligat kağıdı geldi napmam lazım?
Askerlik olabilir, thh olabilir, dava olabilir. Açıp bakman lazım.Evime tebligat kağıdı geldi napmam lazım?
davaAskerlik olabilir, thh olabilir, dava olabilir. Açıp bakman lazım.
Dava ettiler beni firmaya hakaretden sonra bu kağıt geldiDetaylar yazmıyor mu kağıtta?
Herhangi bir uygulamadan firmaya hakaret emiş olabilirsiniz. Orda yazması lazım. Yada edevletten bakabilirsin.dava
Mesaj otomatik birleştirildi:
Firmaya hakaret?
Discorddan ettimde sesli bir şekilde ama hakaret bile değil. Dedimki dolandırıcısınız bu kadarHerhangi bir uygulamadan firmaya hakaret emiş olabilirsiniz. Orda yazması lazım. Yada edevletten bakabilirsin.
GG Edevletten veya UYAPtan bakabilirsin adına açılmış davaları.Dava ettiler beni firmaya hakaretden sonra bu kağıt geldi
Arkadaşınla konuşurken mi ettin yoksa firmayla konuşurken mi?Discorddan ettimde sesli bir şekilde ama hakaret bile değil. Dedimki dolandırıcısınız bu kadar
küçük kare bir kağıt tebligat haber kağıdıtebligatı açıp atmaya ne dersin ?
firmanın yetkilisi vardı birde arkadaşımArkadaşınla konuşurken mi ettin yoksa firmayla konuşurken mi?
dcde şimdiye kadar hapiste 7 ceddimin çürümesine yetecek kadar küfür ettim. sen nası dolandırıcı diyip dava yedin. yetkili birilerine mi dedin naptınDiscorddan ettimde sesli bir şekilde ama hakaret bile değil. Dedimki dolandırıcısınız bu kadar
ne yazyor dostum ? edevletten ve uyaptan dava var mı bakküçük kare bir kağıt tebligat haber kağıdı
Mesaj otomatik birleştirildi:
firmanın yetkilisi vardı birde arkadaşım