Neler Yeni

Tebrikler Trabzonspor

OğuzKağan08

80+ Gold
En İyi Cevap
1
38 yılın ardından şampiyon olan Trabzonspor'un şampiyonluğu hayırlı olsun. Biz Fenerliler yine bekliyoruz, yine bekliyoruz. Takım çok geç açıldı çok! İsmail hocam biraz daha erken açsaydı takımı belki biz hasret bitiriyorduk. Neyse Trabzon zaten kaç senedir şampiyonluğu çok zorluyordu, bu seneye nasipmiş.
Fenerbahçeli renktaşlarım biz pes etmeyelim. 8 yıl mı olmuş, olsun; 14 sene, 15 sene, 38 sene bekleyenler olmuş. En sonunda kupaya onlar da kavuşmuşlar. Biz büyük bir kulübüz, Ali Koç başkanıma ve İsmail hocama güveniyorum. İsmail Kartal olmazsa Löw olur, ona da güveniyorum. Bize de bir gün kara görünecek.

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,565
İsim
Taha yücel
38 yılın ardından şampiyon olan Trabzonspor'un şampiyonluğu hayırlı olsun. Biz Fenerliler yine bekliyoruz, yine bekliyoruz. Takım çok geç açıldı çok! İsmail hocam biraz daha erken açsaydı takımı belki biz hasret bitiriyorduk. Neyse Trabzon zaten kaç senedir şampiyonluğu çok zorluyordu, bu seneye nasipmiş.
Fenerbahçeli renktaşlarım biz pes etmeyelim. 8 yıl mı olmuş, olsun; 14 sene, 15 sene, 38 sene bekleyenler olmuş. En sonunda kupaya onlar da kavuşmuşlar. Biz büyük bir kulübüz, Ali Koç başkanıma ve İsmail hocama güveniyorum. İsmail Kartal olmazsa Löw olur, ona da güveniyorum. Bize de bir gün kara görünecek.
Büyük ihtimal gene haksızlık olmazsa Fenerbahçe şampiyon gibi u sefer kesin her sene aynı şeyi diyoruz ama bu sefer farklı bence ali koçun son şansı

diekatze

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Kerem Uyar
Abi klasik Fener. Her sezon sonu keşke şu maçı kazansaydık şimdi şampiyonuz demekle yetiniyoruz :D

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,637
İsim
Mert Can Ergün
Hiç bir fenerli ts nin şampiyonluğunu kutlamaz biliyorlar ki hakkıyla kazanmadıkları için tff ve hakemlerin sayesin de kazandılar

OğuzKağan08

80+ Gold
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Büyük ihtimal gene haksızlık olmazsa Fenerbahçe şampiyon gibi u sefer kesin her sene aynı şeyi diyoruz ama bu sefer farklı bence ali koçun son şansı
Tabii ki Türkiye Ligi ne yazık ki şaibeden, haksızlıktan geçilmiyor. Ali Koç işe her sene ufak adımlar atıyoruz. Ama Ali Koç'un en beğenmediğim tarafı takımdaki istikrarsızlık. Her sene hoca değişiyor, gelen futbolcu bi sene kalmıyor.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,637
İsim
Mert Can Ergün

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,637
İsim
Mert Can Ergün
Ağustos da şampiyonluk sözleri çıkar

diekatze

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Kerem Uyar

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,565
İsim
Taha yücel
Tabii ki Türkiye Ligi ne yazık ki şaibeden, haksızlıktan geçilmiyor. Ali Koç işe her sene ufak adımlar atıyoruz. Ama Ali Koç'un en beğenmediğim tarafı takımdaki istikrarsızlık. Her sene hoca değişiyor, gelen futbolcu bi sene kalmıyor.
ayn bu kadro ve bir kaç adam gibi santrafor sola sağa oyncu alınsa ismail kartalla seneye net şampiyonluk gelir

OğuzKağan08

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hiç bir fenerli ts nin şampiyonluğunu kutlamaz biliyorlar ki hakkıyla kazanmadıkları için tff ve hakemlerin sayesin de kazandılar
Orası da doğru tabi 🙂 Biz yine de bu şaibe tarlasından başarıyla çıktık. Bu kadar haksızlığa rağmen her babayiğit 2. olamaz. Eminim diğer sözde büyükler bu durumda kümede kalamazlar :)

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Yönetim yanlış oyuncuları tercih etti
ali babanın yapacak bir şeyi yok şunu istiyoruz getir diyorlar adam veriyor parayı getiriyor. sadece mesut gibi takımı yavaşlatan ağır adamlar vardı takımda. mesut'un gelmesi takımı zora soktu daha çok. mesut avrupa takımları için daha yararlı bir oyuncu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,620
Üyeler
161,882
Son üye
ızzy6s
Top Bottom