Technopat kadar igrenc ve rezil bir forum gormedim

Reaksiyon skoru
0
Merhabalar,
Bugün itibariyle Technopat forumundan ayrılıp DonanımArşiv Forum’a katıldım. Gerçekten, Technopat kadar rezil ve saçma bir forum görmedim. Bir konu açıyorsunuz,1 ay once acilan aynı konu ban yemiyor ama Sizin konunuz haksız yere banlanırken,1 ay once acilan konuya hiçbir şey olmuyor. diger cumleden ayri ama Sırf cümlenin sonuna nokta koymadığınız için bir hafta ban yiyorsunuz!
O forumdan çıktığım için çok mutluyum.
Hepinize selamün aleyküm, DonanımArşiv Forum kullanıcıları!

Merhabalar,
Bugün itibariyle Technopat forumundan ayrılıp DonanımArşiv Forum’a katıldım. Gerçekten, Technopat kadar rezil ve saçma bir forum görmedim. Bir konu açıyorsunuz,1 ay once acilan aynı konu ban yemiyor ama Sizin konunuz haksız yere banlanırken,1 ay once acilan konuya hiçbir şey olmuyor. diger cumleden ayri ama Sırf cümlenin sonuna nokta koymadığınız için bir hafta ban yiyorsunuz!
O forumdan çıktığım için çok mutluyum.
Hepinize selamün aleyküm, DonanımArşiv Forum kullanıcıları!
Technopat hesabınızı atabilir misiniz?

Bu tarz konuların altına yazarım

Sırf kullanıcı adımın sonunda .da var diye kullanıcı adımı değiştirmişlerdi ama o forumda aktif değildim ( arayüz fln samimiyet olarakta burası çok daha iyi )
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şifremi de unutmuşum denedim baya neyse önemsizdi

Ekler

• IMG_3057.webp
    IMG_3057.webp
    60.6 KB · Hit: 9
Mesaj yazdığımda otomatik düzeltme düğmesine tıklıyordum noktadan felan ban yemedim ama zebani konusu açmak istedim moderatörden geçmedi ve direk ban :D

güzelde hikaye yazmıştım haa :D oysa ki herkes eğlenicekti

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,155,330
Üyeler
183,727
Son üye
rooksien
Geri