Neler Yeni

Technopat sosyal kadar acımasız bir forum yok!

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

xErenBnee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
496
İsim
Eren.
Kuralları var diyorum, o kuralları okuyup uygulaman gerekiyor. Sonra ''dEgNopAğd çOĞK aCığmAğsıZ'' diyorsun ama kurallarına uymuyorsun? Adamlar sana uyarı, ceza vermesin mi?
Zaten demek istediği kuralları çok katı.

TRHasan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,907
İsim
Hasan
DA forumda bazen rastlıyoruz,ne dediği anlaşılmayan üyeler var.
Technopat bu üyeleri forumdan uzak tutmak için böyle bir kural sistemi getirmiş olabilir.
Bir yana mantıklı,bir yana mantıksız.
Mantıklı olan tarafı,troll üyeler yok,sakin bir forum.Olsa da uyarılardan,banlardan geçemezler zaten.
Mantıksız tarafı....eee...bilmiyorum. :)
ben orda bi keresinde konuya 2 kelime yazdım konu açtım ban yemedim troll gibiydi.

KeremMm

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Boş yapıyorsunuz harbiden. Türkiye`nin en kaliteli forumlarından birinde kaliteli kurallar olmalı.

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,327
İsim
Cemal Faruk Koçak
Orada buradaki gibi saçma ve boş konular , ne dediği anlaşılmayan Türkçe özürlüleri yok. İlkokul Tükçesi ile ban yemezsin orada. Ayrıca orada teknik bilgiye sahip insan sayısı daha çok. Boş linç yeme derdi de yok.
ben özürlüyüm ama abdullah abiye laf edip de konunun yarım saat sonra kaldırılmasıda ne bilm yani
Mesaj otomatik birleştirildi:

DA forumda bazen rastlıyoruz,ne dediği anlaşılmayan üyeler var.
Technopat bu üyeleri forumdan uzak tutmak için böyle bir kural sistemi getirmiş olabilir.
Bir yana mantıklı,bir yana mantıksız.
Mantıklı olan tarafı,troll üyeler yok,sakin bir forum.Olsa da uyarılardan,banlardan geçemezler zaten.
Mantıksız tarafı....eee...bilmiyorum. :)
beni etiketleseydin keşke

Boş yapıyorsunuz harbiden. Türkiye`nin en kaliteli forumlarından birinde kaliteli kurallar olmalı.
doğru söylüyorsun ne diyeyim

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,327
İsim
Cemal Faruk Koçak
Ben seni tanımıyom la.

Ağlayan çizim (2).png

OğuzKağan08

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Biraz önce 2 forumda da (da forum+ technopat sosyal) konu açtım daha hızlı cevap gelsin ve daha fazla bilgi edinmek amacıyla, konuda birden fazla soru sordum, konu onaylandı ve ban yedim neden mi?
Aynen şu şekilde yazıyor
Lütfen bir konuda birden fazla soru sormayınız. Farklı soruları her zaman yeni konu açarak sormalısınız.
Bu ne saçma bir şey, en az 5 kere yazım hatası yüzünden ban yedim.
Biz türkçe öğretmeni miyiz neden bu kadar abartıyorlar , herşeyi geçtim son ban yeme sebebim beni delirtti.
DA Forum gibisi yokmuş bunu öğrendim.
Burda da farklı farklı konu açıp soru soruncu ''konu spamı yapma'' diyorlar yönetim şekli farklı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Satellitef - Donanım Arsivi
Biraz önce 2 forumda da (da forum+ technopat sosyal) konu açtım daha hızlı cevap gelsin ve daha fazla bilgi edinmek amacıyla, konuda birden fazla soru sordum, konu onaylandı ve ban yedim neden mi?
Aynen şu şekilde yazıyor
Lütfen bir konuda birden fazla soru sormayınız. Farklı soruları her zaman yeni konu açarak sormalısınız.
Bu ne saçma bir şey, en az 5 kere yazım hatası yüzünden ban yedim.
Biz türkçe öğretmeni miyiz neden bu kadar abartıyorlar , herşeyi geçtim son ban yeme sebebim beni delirtti.
DA Forum gibisi yokmuş bunu öğrendim.
Biz türkçe öğretmeni miyiz neden bu kadar abartıyorlar
  • "Türkçe" T büyük olmalı.
  • Soru cümlesi ama soru işareti yok.
herşeyi geçtim
  • "şey" ayrı yazılır.

Konumda birden fazla soru sormam ban sebebi ve sen bunu böyle karşılıyorsun.
böyle devam et.
böyle devam et.
  • Noktadan sonra ilk harf büyük olmalı.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom