radasamara
80+ Gold
Dahası
2021 da forum özet: Bir kızı çok seviyorum açılmalı mıyım?
geçen sene okullar kapalıydı bu konular normal aslında konu dışında açılıyor zaten fakat şu sıralar azaldı gibi eskiden açtığım yardım konusuna en az 2 sayfa yazı yazılırdı şimdi monitöre görüntü gelmiyor diye konu açtım geçen hafta bir kişi bile yazmadı foruma bir çeki düzen gelmeli2021 da forum özet: Bir kızı çok seviyorum açılmalı mıyım?
Benim imza, kaşe, cv, cebimdeki 50 kuruşBunu yapmamın sebebi artık vaktinin gelmiş olduğumu düşünmemdir
Bu bir eleştiridir,hakaret vb. değildir. Zaten yetkililerle ile alakalı bir sorunum da yok sadece önerilerim de içerir bu konu.
Öncelikle @Vesemir Dayı 'nın konusundan fikir alarak oluşturdum sağolasın.
2020 ve Şimdiki DONANIM ARŞİVİ FORUM NASILDI?
1. O zamanki konular
2020'de açtığım konu
Alıntıyı görüntüle
Ve o zamanki yanıtlar
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Bu yanıtları gösterme sebebim: Bir yardım konusu açmam ve 3 sayfalık cevabın olması ve çoğu da mantıklı öneriler içeriyor.
Malesef 2021 DA Forum'daki Teknik Çözüm Konularına Cevapların Ne Denli Azaldığını Anlayabilirsiniz,
Alıntıyı görüntüle
Bir konudan nasıl böyle bir çıkarım yaptın diyecek olanlar, özellikle 2020 'nin nisan-ağustos zamanında olanlar [O zamanlar forumun Yükseliş Dönemi Olduğunu Düşünüyorum] anlar. Sonradan gelenler de gayet anlar.
2-O zamanki ''Neler Yeni'' Durumu Nasıldı
2020, bu forum için doğuş ve yükseliş dönemi olduğu için, o zaman gayet normaldi.
Şimdi ise her zaman aktif olan üyeler azaldığı için ''Neler Yeni'' kısmına bakınca az üye görüyorum ve oradaki iletilere gelen
reaksiyon sayıları da baya azalmış 2020'ye Göre
3-O zamanki Ortam Nasıldı
2020'de gayet stabil ve hoştu ve o zaman her gün 100'lerce mesaj yazıyordum ve o zamandan zevk alıyordum
2021'de ise o kadar zevk alamıyorum,çünkü aşağıda belirttiğim neden+ eskisi gibi konuların yardım amaçlı değil boş konuların artması.
HALEN GAYET İYİ SOHBET EDİLEN ÜYELER VAR ONLARA TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM
4-2020'Deki Foruma Ulaşmak İçin Neler Yapılabilirdi?
*Tabi aktiflik konusunda yapılabilecek fazla şey yok,artık dolar artıyor teknoloji konularına ilgilenen azaldı bu da Abdullah Reyizin kanalında reklam yapsa
bile gelen insan sayısını fazla arttıramıyor.
*Sırf bazı nedenler -söylemek istemiyorum- onlarca üyenin ban yemesine neden oldu. Bence ban yemeyi haketmiyorlardı. Bu yüzden bazı üyelerde algı oluştu. Ben forum kursam,bu nedeni kötü boyuta taşımadıkları sürece banlamazdım.
*Bazı üyeler de ban yemesine rağmen geri aldılar [Bazı üyeler hakediyordu bazıları ise haketmiyordu] bazı üyeler boş yere banlandığını düzgünce açıklayarak söyledikten sonra banları azaltıldı veya kaldırıldı. tabii ki bu konu baya derin ve iyi ve kötü sonuçları oldu.
TABİKİ ZAMAN İÇERİSİNDE ÇOK ŞEY OLUR VE DEĞİŞİR
HER ŞEY SONSUZA KADAR YÜKSELECEK VEYA AYNI KALACAK DİYE BİR ŞEY YOKTUR
AMA FORUMU DAHA GÜZEL HALE DÖNÜŞEBİLİR YETKİLİLERİN DE DÖNÜŞTÜRMEYE ÇALIŞTIĞINI DÜŞÜNÜYORUM HEPSİ DE GAYET DEĞERLİLER.
Teklif etseler kabul etmez.Bence eski güzel modlardan birisi tekrar mod olursa sorun biraz çözülebilir. Mesela baş harfi @White Ravens
Haklı, ben olsam bende etmem.Teklif etseler kabul etmez.
Artık siyasi , Ekonomik , Sevgili , Din konularu arttıBunu yapmamın sebebi artık vaktinin gelmiş olduğumu düşünmemdir
Bu bir eleştiridir,hakaret vb. değildir. Zaten yetkililerle ile alakalı bir sorunum da yok sadece önerilerim de içerir bu konu.
1. O zamanki konular
2020'de açtığım konu
Alıntıyı görüntüle
Ve o zamanki yanıtlar
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Bu yanıtları gösterme sebebim: Bir yardım konusu açmam ve 3 sayfalık cevabın olması ve çoğu da mantıklı öneriler içeriyor.
Malesef 2021 DA Forum'daki Teknik Çözüm Konularına Cevapların Ne Denli Azaldığını Anlayabilirsiniz,
Alıntıyı görüntüle
Bir konudan nasıl böyle bir çıkarım yaptın diyecek olanlar, özellikle 2020 'nin nisan-ağustos zamanında olanlar [O zamanlar forumun Yükseliş Dönemi Olduğunu Düşünüyorum] anlar. Sonradan gelenler de gayet anlar.
2020, bu forum için doğuş ve yükseliş dönemi olduğu için, o zaman gayet normaldi.
Şimdi ise her zaman aktif olan üyeler azaldığı için ''Neler Yeni'' kısmına bakınca az üye görüyorum ve oradaki iletilere gelen
2020'de gayet stabil ve hoştu ve o zaman her gün 100'lerce mesaj yazıyordum ve o zamandan zevk alıyordum
2021'de ise o kadar zevk alamıyorum,çünkü aşağıda belirttiğim neden+ eskisi gibi konuların yardım amaçlı değil boş konuların artması.
*Tabi aktiflik konusunda yapılabilecek fazla şey yok,artık dolar artıyor teknoloji konularına ilgilenen azaldı bu da Abdullah Reyizin kanalında reklam yapsa
*Sırf bazı nedenler -söylemek istemiyorum- onlarca üyenin ban yemesine neden oldu. Bence ban yemeyi haketmiyorlardı. Bu yüzden bazı üyelerde algı oluştu. Ben forum kursam,bu nedeni kötü boyuta taşımadıkları sürece banlamazdım.
*Bazı üyeler de ban yemesine rağmen geri aldılar [Bazı üyeler hakediyordu bazıları ise haketmiyordu] bazı üyeler boş yere banlandığını düzgünce açıklayarak söyledikten sonra banları azaltıldı veya kaldırıldı. tabii ki bu konu baya derin ve iyi ve kötü sonuçları oldu.
AMA FORUMU DAHA GÜZEL HALE DÖNÜŞEBİLİR YETKİLİLERİN DE DÖNÜŞTÜRMEYE ÇALIŞTIĞINI DÜŞÜNÜYORUM HEPSİ DE GAYET DEĞERLİLER.
Yüksek İhtimal Motivasyon Öldü. Sezon Değiştirmek Lazım. 2020-2021 1. Sezon olsun. 2022 de Yepyeni Beyaz bir Sayfa ve sezon açmak lazımBunu yapmamın sebebi artık vaktinin gelmiş olduğumu düşünmemdir
1. O zamanki konular
2020'de açtığım konu
Alıntıyı görüntüle
Ve o zamanki yanıtlar
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Görevi bırakırken ben o teklifi masaya bırakmıştım, değerlendirmediler. Değerlendirmeyi de düşünmüyorlar gibi.Bence eski güzel modlardan birisi tekrar mod olursa sorun biraz çözülebilir. Mesela baş harfi @White Ravens
Ben şahsen yaptığım işten eminim, bunca zaman geçti hâlâ o dönemlerden "eski güzel günler" diyerek bahsediliyor.Onun moderaör olması zaten çok değerliydi
Onun modluktan ayrıldığı zamanları da hatırlıyorum, onun foruma katkısı 2020 zamanında çok fazla oldu ,
Valla ben çok bağımsızdım, sanırım o yüzden anlaşamadık.Modlar bağımsız olmalı. Tıpkı merkez bankası gibi.
Sezon 2 ye Geçmeli. Yıl Bitiyor Yeni ve Inovatif Fikirlerle Yeni Yıla....2020 de forum daha güzeldi be