arisaka
80+ Bronze
Malum bilmeyen yok bu arkadaşların Türkçe takıntısını ki Türkçe kurallarına ciddi önem veren ve virgülü, noktayı atlamayan ben bile bu egoistlerin forumundan sıkılıp bıraktım. Bugün bir videolarına denk geldim konu ile tamamen alakasız olduğu halde video sonuna ''sosyale gelip konu açın ama Türkçe kurallarına uymazsanız uyarı veririz haa'' gibi saçma bir ekleme yapınca dayanamadım başlıkta yaptıkları hatayı güzel bir dille yazdım ve saniyesinde yorumumu sildiler, daha sonra bir yorum daha yaptım onu da sildiler. Şuan bir yorum daha yaptım bakalım ne zaman silecekler merak ediyorum.
Bu arkadaşların Türkçe özverisi sadece kullanıcıları için, kendileri bu kurallardan muaflar hatta bu adamları forumlarında uyarırsanız %99.9 ihtimal ban yersiniz.
Bu kadar Türkçe kurallarına takılıp kalmış, teknoloji videolarının sonuna bile saçma sapan Türkçe kuralları diye ekleme yapan adamlara hiç bir genç de çıkıp ''hayırdır başlıklar Türkçe kurallarından muaf mı'' diyemiyor.
Adamlardaki pişkinliğe gel yahu. Önüne geleni Türkçe kurallarına uymadı diye cezalandırıyorlar, biri çıkıp kendi yaptıkları yanlış için uyarınca onu da susturmaya çalışıyorlar sonra yersen teknoloji forumu...
Bu arkadaşların Türkçe özverisi sadece kullanıcıları için, kendileri bu kurallardan muaflar hatta bu adamları forumlarında uyarırsanız %99.9 ihtimal ban yersiniz.
Bu kadar Türkçe kurallarına takılıp kalmış, teknoloji videolarının sonuna bile saçma sapan Türkçe kuralları diye ekleme yapan adamlara hiç bir genç de çıkıp ''hayırdır başlıklar Türkçe kurallarından muaf mı'' diyemiyor.
Adamlardaki pişkinliğe gel yahu. Önüne geleni Türkçe kurallarına uymadı diye cezalandırıyorlar, biri çıkıp kendi yaptıkları yanlış için uyarınca onu da susturmaya çalışıyorlar sonra yersen teknoloji forumu...