Neler Yeni

Technopat sosyal sizde de yavaş mı?

Furkan1461

80+ Silver
Sosyalde garip bir yavaşlık var.

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
1617799279344.png

Bekliyoruz.

wpa_supplicant

80+ Silver
En İyi Cevap
22
GIF oynatmayı açtılar ama buna hazırlanmadılar.

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Bize ne kardeşim teknopatpat'ın yavaşlığından ?

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
DA forum daha yavaş internet hızım çok yüksek olmasına rağmen bu forumda bazen menüler arası geçişte çok bekliyorum.
İnternet hızınızın yüksek olması önemli değil size gelen portta MS yükselmiştir. Sokağa çıkma yasakları yüzünden net kullanımı arttı bazı portlar patlıyor. Biz kontrol ediyoruz DA Forum'un hızı hiç düşmüyor

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
İnternet hızınızın yüksek olması önemli değil size gelen portta MS yükselmiştir. Sokağa çıkma yasakları yüzünden net kullanımı arttı bazı portlar patlıyor. Biz kontrol ediyoruz DA Forum'un hızı hiç düşmüyor

En İyi Cevap
1
Bende gayet iyi forum hiç yavaş değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tam ben atıyordum kopyaladım yapıştıramadan sen attın😟
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence DA foruma girmek paralı olmalı herkesten 3 lira alsalar biriktirseler forumu geliştirmekte kullanabilirler, hem bu sayede fake hesap açanların çoğundan kurtulmuş oluruz.
Çok saçma

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
Abiii sen bana nasıl cevap yazdın yerim seni o_O:love: abi bizim mahalledeki hatta yoğunluk yok az kişi internet kullanıyor, santrale yakınız başka hiçbir oyunda,sitede sorun yaşamıyorum ama DA forumda yüksek gecikme sorunu yaşıyorum.(Abi nasılsın seni çok seviyorum sen kralsın)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,607
Üyeler
164,705
Son üye
Stephanim
Top Bottom