Furkan1461
80+ Silver
Sosyalde garip bir yavaşlık var.
Evet bendede o sorun var.DA forum daha yavaş internet hızım çok yüksek olmasına rağmen bu forumda bazen menüler arası geçişte çok bekliyorum.
İnternet hızınızın yüksek olması önemli değil size gelen portta MS yükselmiştir. Sokağa çıkma yasakları yüzünden net kullanımı arttı bazı portlar patlıyor. Biz kontrol ediyoruz DA Forum'un hızı hiç düşmüyorDA forum daha yavaş internet hızım çok yüksek olmasına rağmen bu forumda bazen menüler arası geçişte çok bekliyorum.
İnternet hızınızın yüksek olması önemli değil size gelen portta MS yükselmiştir. Sokağa çıkma yasakları yüzünden net kullanımı arttı bazı portlar patlıyor. Biz kontrol ediyoruz DA Forum'un hızı hiç düşmüyor
Bence DA foruma girmek paralı olmalı herkesten 3 lira alsalar biriktirseler forumu geliştirmekte kullanabilirler, hem bu sayede fake hesap açanların çoğundan kurtulmuş oluruz.Evet bendede o sorun var.
Bende gayet iyi forum hiç yavaş değilİnternet hızınızın yüksek olması önemli değil size gelen portta MS yükselmiştir. Sokağa çıkma yasakları yüzünden net kullanımı arttı bazı portlar patlıyor. Biz kontrol ediyoruz DA Forum'un hızı hiç düşmüyor
Tam ben atıyordum kopyaladım yapıştıramadan sen attın
Çok saçmaBence DA foruma girmek paralı olmalı herkesten 3 lira alsalar biriktirseler forumu geliştirmekte kullanabilirler, hem bu sayede fake hesap açanların çoğundan kurtulmuş oluruz.
Abiii sen bana nasıl cevap yazdın yerim seni abi bizim mahalledeki hatta yoğunluk yok az kişi internet kullanıyor, santrale yakınız başka hiçbir oyunda,sitede sorun yaşamıyorum ama DA forumda yüksek gecikme sorunu yaşıyorum.(Abi nasılsın seni çok seviyorum sen kralsın)İnternet hızınızın yüksek olması önemli değil size gelen portta MS yükselmiştir. Sokağa çıkma yasakları yüzünden net kullanımı arttı bazı portlar patlıyor. Biz kontrol ediyoruz DA Forum'un hızı hiç düşmüyor