Neler Yeni

Technopat sosyalde yaşadığım tuhaf olay

PowerXitinia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
sabri reis
'En sevdiğiniz video oyunları' isimli bir konu açtım detaylar kısmınada kendi sevdiğim oyunları yazım 1.erzurum 2.zula yazmıştım konuyu onaylamadılar ama sizce onaylamadılar yoksa yerli oyunlara düşman mı? technopat sosyal moderatörleri

samet135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Samet Yeniköy
'En sevdiğiniz video oyunları' isimli bir konu açtım detaylar kısmınada kendi sevdiğim oyunları yazım 1.erzurum 2.zula yazmıştım konuyu onaylamadılar ama sizce onaylamadılar yoksa yerli oyunlara düşman technopat sosyal moderatörleri
technopat zulayla kavgalı olm ondan

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,982
İsim
göksel yurtcan
'En sevdiğiniz video oyunları' isimli bir konu açtım detaylar kısmınada kendi sevdiğim oyunları yazım 1.erzurum 2.zula yazmıştım konuyu onaylamadılar ama sizce onaylamadılar yoksa yerli oyunlara düşman mı? technopat sosyal moderatörleri
dayı onu geçtimde erzurumu nasıl sevdin aga

Bura.K

80+ Silver
Yerli oyunlar mı? Haha! Asset kopyalayarak bende oyun yaparım. Ama buna "yerli" diyecek yüz bulabilir miyim bilmiyorum (size ithafen konuşmuyorum.)

Ayrıca çok fazla o tür konu var. Konu kalabalığı olmaması açısından onaylamamış olabilirler.

PowerXitinia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
sabri reis
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yerli oyunlar mı? Haha! Asset kopyalayarak bende oyun yaparım. Ama buna "yerli" diyecek yüz bulabilir miyim bilmiyorum (size ithafen konuşmuyorum.)

Ayrıca çok fazla o tür konu var. Konu kalabalığı olmaması açısından onaylamamış olabilirler.
sanmıyorum (belki haklı olabilirsin) eğer oraya valorant ve cyberpunk yazsam bence kabul ederlerdi

Mr. Teddy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Eren
Adamlar haklılar. Boş beleş 2 oyun ben moderatör olsam ben de onaylamazdım.

Bura.K

80+ Silver
sanmıyorum (belki haklı olabilirsin) eğer oraya valorant ve cyberpunk yazsam bence kabul ederlerdi
Hocam o sevdiğiniz oyunların tamamı çalıntı. Hele Erzurum. Gram emek yok oyunda. Yüzsüz gibi satıyorlar birde.

Valorant, Cyberpunk zaten pazarın aslı oyunlar. Yani rekabetleri var.
Konunuzu %90 Troll diye silmişlerdir. Oyunlardan gram anlayan birisi Zula ve Erzurum'u sevemez çünkü. Siz nasıl sevdiniz hayret ediyorum.

PowerXitinia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
sabri reis
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam o sevdiğiniz oyunların tamamı çalıntı. Hele Erzurum. Gram emek yok oyunda. Yüzsüz gibi satıyorlar birde.

Valorant, Cyberpunk zaten pazarın aslı oyunlar. Yani rekabetleri var.
Konunuzu %90 Troll diye silmişlerdir. Oyunlardan gram anlayan birisi Zula ve Erzurum'u sevemez çünkü. Siz nasıl sevdiniz hayret ediyorum.
zevk meselesi hocam

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,393
İsim
Emre Yılmaz
Troll olduğunu düşünmüş olabilirler mi? En sevdiğin oyun nasıl erzurum ve zula olabilir ki kesin trolluyor bu demişlerdir belki

Bura.K

80+ Silver
zevk meselesi hocam
Sizin zevkiniz, karışmak haddime değil. Ama forum kitlesini küçük yaştakiler oluşturuyor ve açık söylemek gerekirse Donanım Arşivine kıyas kat ve kat daha fazla kullanıcısı var. Her saniye yeni hesap açılıyor ve konu isteği geliyor. Siz troll olmasanızda Troll olan yüzlerce kişi var, emin olun. Bunları ayırt etmek bir yerden sonra imkansızlaşıyor.

F.A. Idoll

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Esrarengiz boyutta tuhaf bir olaymış neyse hocam kaybedenler kulübüne hoş geldiniz

PowerXitinia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
sabri reis
Son düzenleme:
Top Bottom