Neler Yeni

Technopat sosyaldeki saçma konular

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Bir tanesi bu birisi gelmiş 14 yaşında saçma sapan şeyler diyor sanki Windows 10 da öyle düzeltmeleri lazım
Ramazan ayında ***** etcem neysede
Arkadaşlar bir tanesi bu senin sistemin ile benim sistemim bir değil öyle 8.1 de kursam çok stabil değil Linux daha stabilde Arkadaşlar çok saçma konu 14 yaşında sen nerden bilicen her gördüğüne inan kişiler Iq 0 olur genellikle.
Tamam anlatıyım siz vista kötülüyonuz Windows 10 a gelince en iyi işletim sistemi
Windows Xp ve 7 en iyisidir Windows 10 değildir bunlar Microsoft ile anlaşıyorlar galiba vista donanım yetersizliği yüzünden kullanılmadı Sp3 diye sürüm yok zaten burdan belli oluyor cahil olduğu 2 GB Ram sistemlere Windows 7 yüklenir 8.1 de yüklenebilir fakat uyumsuzluk olursa Windows 7 veya linux kurulur.
Arkadaşlar sizce doğrumu saçma mı konu?

CptnAktaş

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
966
İsim
Samet Mustafa Aktaş
Bir tanesi bu birisi gelmiş 14 yaşında saçma sapan şeyler diyor sanki Windows 10 da öyle düzeltmeleri lazım
Ramazan ayında ***** etcem neysede
Arkadaşlar bir tanesi bu senin sistemin ile benim sistemim bir değil öyle 8.1 de kursam çok stabil değil Linux daha stabilde Arkadaşlar çok saçma konu 14 yaşında sen nerden bilicen her gördüğüne inan kişiler Iq 0 olur genellikle.
Tamam anlatıyım siz vista kötülüyonuz Windows 10 a gelince en iyi işletim sistemi
Windows Xp ve 7 en iyisidir Windows 10 değildir bunlar Microsoft ile anlaşıyorlar galiba vista donanım yetersizliği yüzünden kullanılmadı Sp3 diye sürüm yok zaten burdan belli oluyor cahil olduğu 2 GB Ram sistemlere Windows 7 yüklenir 8.1 de yüklenebilir fakat uyumsuzluk olursa Windows 7 veya linux kurulur.
Arkadaşlar sizce doğrumu saçma mı konu?
başka sitedeki şeyleri burada paylaşmayın.

CptnAktaş

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
966
İsim
Samet Mustafa Aktaş

-RutHleSs-

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Kişisel tercih ki güncellik konusunda haklı. Yazan kişinin yaşının da olayla ilgisini anlamadım. Başlığı da düzgün bir şey yap ki konu içeriği anlaşılsın.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Başka sitelerde yaşadığınız problemleri orada çözünüz.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,545
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Vista'nın sevilmemesi normal. Microsoft bile sevmiyordur.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom