Örümcek Adam
80+ Bronze
dün konu açtım bugün mesajlara bakayım dedim yine girilmiyor. sorun sizde de devam ediyor mu?
napalım kardeşim habire çöküyor iştedün konu açtım bugün mesajlara bakayım dedim yine girilmiyor. sorun sizde de devam ediyor mu?
girme kanka bombos mekan bencedün konu açtım bugün mesajlara bakayım dedim yine girilmiyor. sorun sizde de devam ediyor mu?
ben de öldün sandıydım. iyi yapmışsınBen vuruyordum. Sitenin adminleri uyuyordu herhalde CloudFlare UAM bile açmıyorlar.
Buraya vurma da sorun yokBen vuruyordum. Sitenin adminleri uyuyordu herhalde CloudFlare UAM bile açmıyorlar.
Çok üzülüyoruz açmayın şöyle konular geceleri uyku tutmuyordün konu açtım bugün mesajlara bakayım dedim yine girilmiyor. sorun sizde de devam ediyor mu?
Burayı neden vurayım?Buraya vurma da sorun yok
Öldük zannedersiniz ama ansızın bir gün ya da gece vakti gelebiliriz.ben de öldün sandıydım. iyi yapmışsın
tamam şimdi yavaşça bilgisayardan uzaklaş.Öldük zannedersiniz ama ansızın bir gün ya da gece vakti gelebiliriz.
Tekrar istiyorsun galiba takıldığın o foruma saldırı.tamam şimdi yavaşça bilgisayardan uzaklaş.