donald trumpp
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Techolay Sosyal forumunda uzun süredir aktif olarak kullandığım hesabım, herhangi bir gerekçe belirtilmeden kapatıldı. Forumda bir süredir bazı kullanıcıların beni özellikle beğenmeme (dislike) üzerinden hedef aldığını düşünüyorum. Diğer kullanıcılar bana dislike verdiğinde hiçbir yaptırım uygulanmazken, ben aynı şekilde dislike verdiğimde uyarı aldım. Bu durumun adil ve eşit bir moderasyon anlayışıyla bağdaşmadığını düşünüyorum Hesabım kapatılmadan önce yönetimle iletişime geçmek için mesaj gönderdim ancak bana hiçbir açıklama yapılmadı, sadece uyarı verildi ve hemen ardından hesabım kapandı. Bilet sistemini de kullanamadığım için yaşadığım sorunu resmi ve kayıtlı bir şekilde iletme imkanı bulamadım.Bu süreçte hangi kuralı ne zaman ihlal ettiğime dair net bir bilgi verilmemesi beni ciddi şekilde rahatsız etti. 2026 Ocak ayından bu yana bu belirsizlik devam ediyor ve kendimi haksız bir işleme maruz kalmış hissediyorum. Hesabımın neden kapatıldığı konusunda açık, somut ve gerekçeli bir bilgilendirme yapılmasını ve haksız bir işlem söz konusuysa hesabımın tekrar açılmasını talep ediyorum.
Üyeler ile (@t** @m** @n** tartışma içerisindeydim onlar ceza almadı fakat ben ceza aldım.
Üyeler ile (@t** @m** @n** tartışma içerisindeydim onlar ceza almadı fakat ben ceza aldım.