Neler Yeni

tecno camon 19 neo vs tecno spark 8 pro

teotayy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
teo tay
Fazla oyun oynamam. Telefonu okul için alacağım. Kamerası biraz iyi olsun istiyorum. Depolaması da önemli.

camon 19un. Yazılımı biraz daha güncel olduğu için onu almak istiyordum. Kamerası da biraz daha iyiydi. tasarımsal olarak çok güzel bir telefon

Ama spark 8 pro'da. Stereo ses sistemi Ve. 33 w hızlı şarj var. O yüzden kararsız kaldım.

alpharh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Batuhan KARAOĞLAN
tecno camon 20 pro kullanıyorum 2ci telefonum olarak direnç kayıtlı almıştım 6 7bin TL'ye geliyor türkiyeden direk alırsan 12 13bin tl civarı hiç bir soruın yaşamadım 120hz 256gb depolaması var kamerası da çok iyi yani alacaksan az araştır direnç kayıtlı yurt dışından getirt fp telefonu

yolyordam35

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
732
İsim
Celal Smyrna
Fazla oyun oynamam. Telefonu okul için alacağım. Kamerası biraz iyi olsun istiyorum. Depolaması da önemli.

camon 19un. Yazılımı biraz daha güncel olduğu için onu almak istiyordum. Kamerası da biraz daha iyiydi. tasarımsal olarak çok güzel bir telefon

Ama spark 8 pro'da. Stereo ses sistemi Ve. 33 w hızlı şarj var. O yüzden kararsız kaldım.

kardeşim 6.499tlye çıkabiliyorsan infinix note 12 g96 her işini görür. https://www.idefix.com/infinix-note-12-8-gb-128-gb-turkiye-garantili-p-434977

yok eğer 6k yı geçemiyorsan 5.749tlye tecno camon 19 neo doğru tercih.

XLostR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
292
İsim
Lost Cuk

Tecno Spark 10 modelini kullandım telefon 1-2 ayda cortladı .Açıyorum telefon kendi kendine kapanıyor. Ve telefon arayüzünde gezerken bile yavaşlamaya başladı. Bir gün şarjdan çıkardım açtım açılmadı. Garantiye gönderdik garantiden geldi ve şuan 2. haftası yine yavaşlamay başladı telefon.

teotayy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
teo tay
tecno camon 20 pro kullanıyorum 2ci telefonum olarak direnç kayıtlı almıştım 6 7bin TL'ye geliyor türkiyeden direk alırsan 12 13bin TL civarı hiç bir soruın yaşamadım 120hz 256gb depolaması var kamerası da çok iyi yani alacaksan az araştır direnç kayıtlı yurt dışından getirt fp telefonu
hocam dirençlilere format ve güncelleme atınca tel imei geçersiz oluyormuş diyolar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,637
Üyeler
164,353
Son üye
sadrazam ikram
Top Bottom