Neler Yeni

Tecno Spark Telefonlarda Arama Kaydetme Özelliği mevcut mu ve geçmeye değer mi ?

Arkadaşlar redmi note 9 pro 64gb den geçmeyi planlıyorum telefonun depolaması az olduğu için kendime 128gb tecno spark almayı düşünüyorum

note 9 telefonumda ses kaydetme özelliğini rom vasıtasıyla aktifleştirmiştim peki bunda öyle bir imkan var mı ? internette gördüm yanılmıyorsam tecno spark da kendiliğinden varmış doğru mudur ?

damn2u

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
812
İsim
Sercan SAYİT
Arama kaydetme özelliği yasaklandı, eğer bu özellik çalışıyorsa karşı taraf telefonu açtığında telefon görüşmesinin kaydedildiğine dair bilgilendirme yapar haberiniz olsun. Habersiz ses kaydı yapamazsınız.

The King of Comedy

80+ Silver
En İyi Cevap
1
emeğiniz için çok sağolun almaya değer mi peki şu zamanların f/p telefonu bu mudur ve ileride bu özelliğin önüne geçerler mi diğer markalar gibi ?
Ne kadara alacağına bağlı ben pova 4 u 4000 TL ye aldım bu paraya 8/128 yoktu 90hz bide ama ekran kalitesi kötü yedekte duruyor ana telefon olmaz gibi:/

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne kadara alacağına bağlı ben pova 4 u 4000 TL ye aldım bu paraya 8/128 yoktu 90hz bide ama ekran kalitesi kötü yedekte duruyor ana telefon olmaz gibi:/
evet haklısınız almışken iyi almak lazım neyse o zaman xiaomi cihaz kovalıyacaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arama kaydetme özelliği yasaklandı, eğer bu özellik çalışıyorsa karşı taraf telefonu açtığında telefon görüşmesinin kaydedildiğine dair bilgilendirme yapar haberiniz olsun. Habersiz ses kaydı yapamazsınız.
pek sorun çıkmaz eğer karşı tarafa kayıt alıyorum derseniz hem günümüz şartlarında bence herkesin telefonunda olması gerekli ne zaman ne olacağı belli olmaz

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,594
Üyeler
164,533
Son üye
Hitorida
Top Bottom