Neler Yeni

Tecnopat Forumundaki Agir Kurallar Hakkinda Ne Düsünüyorsunuz

White

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Osman Aktürk
Beyler Tecnopat Forumuna bir bakiyim dedim burda actigim konuyu birde orda actim 2 tane uyari geldi yanlis yazmidim iki kere tekrar etmisim vs ne kadar sacma insanlarin ozgurlugunu kisitliyorlar bide bu forumu kotuluyorlar cok gereksiz bu forumun degerini bilelim

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Beyler Tecnopat Forumuna bir bakiyim dedim burda actigim konuyu birde orda actim 2 tane uyari geldi yanlis yazmidim iki kere tekrar etmisim vs ne kadar sacma insanlarin ozgurlugunu kisitliyorlar bide bu forumu kotuluyorlar cok gereksiz bu forumun degerini bilelim
Bunu yazarken bile o kadar çok hata yapmışsınız ki. Bu insanların özgürlüğünü kısıtlamak değil sadece yöneticiler dili doğru kullanmanı istiyor.

reptile

80+
Bence gayet yerinde bir uygulama. Bir Türk olarak diline sahip çıkmayacaksan kim çıkacak? Keşke herkes bu kurala özen gösterse.

Her forumun kendine özgün kuralları mevcut. Bunlara uymazsanız ceza almanız normal. Burada da kurallara uymadığınız zaman ceza alacaksınız.

Kısacası farklı bir muamele beklemeyin.

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Bende technopata üyeydim orada yaza yaza edebiyat sınavında (lisedeyim) 78 aldım mutluyum.

ŞahinBaşaran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Şahin Şahin
ve küçük kaliteli markalara karşı bir düşmanlık var küçük markalara iftiralar atılıyor o küçük markaları kötüleyenler moderatör yapıyorlar ben savundum diye ban yedim sırf küçük markaları savundum diye bana para alıyorsun dediler bana hakaret ettiler şerefime laf ettiler bir insana söylenmeyecek şeyler dediler sesliye çağırdım hiç biri gelmedi konuşmaya konuşacak cesaretleri bile yoktu benim muhattap olduğum oradaki kişiler onlara hakkımı helal etmiyorum.

White

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Osman Aktürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ve küçük kaliteli markalara karşı bir düşmanlık var küçük markalara iftiralar atılıyor o küçük markaları kötüleyenler moderatör yapıyorlar ben savundum diye ban yedim sırf küçük markaları savundum diye bana para alıyorsun dediler bana hakaret ettiler şerefime laf ettiler bir insana söylenmeyecek şeyler dediler sesliye çağırdım hiç biri gelmedi konuşmaya konuşacak cesaretleri bile yoktu benim muhattap olduğum oradaki kişiler onlara hakkımı helal etmiyorum.
Zaten O Yüzden Bunu Yazdım Kardeşim Anlıyorum Seni Sizide arkadaşlar ama Sadece Fikir Belirttim üzerime gelmeyin Cidden

White

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Osman Aktürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende technopata üyeydim orada yaza yaza edebiyat sınavında (lisedeyim) 78 aldım mutluyum.
Bunu yazarken bile o kadar çok hata yapmışsınız ki. Bu insanların özgürlüğünü kısıtlamak değil sadece yöneticiler dili doğru kullanmanı istiyor.
Zaten O Yüzden Bunu Yazdım Kardeşim Anlıyorum Seni Sizide arkadaşlar ama Sadece Fikir Belirttim üzerime gelmeyin Cidden

ŞahinBaşaran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Şahin Şahin
yok ben senin üzerine gelmiyorum sanada hak veriyorum haklısın senin söylediğine ekleme yapmak istedim

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
yazım kurallarına uyalım istiyorlar saygı duyuyorum, ama yazım hatasından dolayı şuan 1 hafta ban yemiş haldeyim :). burası daha özgür geliyor umarım burayada yazım kuralları gelmez.

White

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Osman Aktürk
yazım kurallarına uyalım istiyorlar saygı duyuyorum, ama yazım hatasından dolayı şuan 1 hafta ban yemiş haldeyim :). burası daha özgür geliyor umarım burayada yazım kuralları gelmez.
Aynen Bencede Çünkü Zaten Klavyeden Hızlı Yazıyoruz Hata Yapabiliriz Normal Yani

ŞahinBaşaran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Şahin Şahin

ŞahinBaşaran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017