Neler Yeni

tek fan rtx 3060 sıkıntı olur mu

Kaan Lothbrok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
773
İsim
kaan emre
Termal bakımını yapmadan aynı sıcaklıklarda kullanılsın 3 5 fpsmi olur sizce :) neyse hocam haklısınız herkes tek fan alsın ozaman söylemek istediğimi anladığınızı düşünüyorum iyi forumlar
Hocam iyi misiniz? Tek fanlı kart almak çok da sorun olmaz dedim termal bakımlarını yapmasın o zamanlar insanlar diyorsunuz. Termal bakımlarını yapıp yapmamakla aynı şey mi bu sizce? Çift fanlı kartların soğutma konusunda ve OC elverişliliği konusunda tek fanlı kartlardan daha iyiler ancak tek fanlı ekran kartları da alınamayacak kadar vasat kartlar değil. Nerden nereye çekiyorsunuz olayı. Siz gidin 3 fanlı kart falan alın en iyisi. İyi forumlar dilerim.

arisaka

80+ Bronze
Tek fanlı kart var, tek fanlı kart var. EVGA RTX2060 tek fanlı modellerin soğutma bloğuna bakın ne demek istediğimi anlarsınız.

Ayrıca 3060 tek fanlı alınır mı derseniz alınır ama fiyatına bağlı.

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Sıcaklık daha doğrusu soğukluk fetişistiysen normaldir fanlı dev soğutmalı Asus Rog u alman.
Yazın klima almaktan ucuza geliyor. Bir kaç üst düzey model dışında diğerleri pek de serinletemiyor kartı, dolayısı ile tam performansını da veremiyor. Hemen güç kısıyor. Bunları öğren sonra fetişizmden bahset.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,284
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Taksi çıkması 2015 model bir arabayla 2015 model normal kullanılan bir araba örneğinden yola çıkabilirsiniz. Mekanik parçaların elbette bir yorulması olacaktır. Tabii ki el feneri gibi de pili azalınca az ışık verecek mantığı olamaz ancak uzun dönemde parça bozulmaları gibi sıkıntıları da beraberinde getirebilir.
Dostum araba tamamen mekanik parçalardan oluşurken bu parçalar zamanla sürünerek fiziksel olarak eriyorlar, ekran kartının yapısında böyle bir parça yok, yapısal olarak hiçbir benzerlikleri yok, araba ile ekran kartı verebileceğin en kötü örnek.
Ekran kartında yorulma diye bir olay yok, e.kartı transistörler den oluşuyor, üstünden elektrik geçiyor, bunlar elektriği iletirken yorulmaz ya da elektrik de yorulmaz :).
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tek fanlı kart var, tek fanlı kart var. EVGA RTX2060 tek fanlı modellerin soğutma bloğuna bakın ne demek istediğimi anlarsınız.

Ayrıca 3060 tek fanlı alınır mı derseniz alınır ama fiyatına bağlı.
Dediğin gibi markadan markaya fark var.
Evga 2060'da ki soğutma bloğunun kalınlığı diğer markaların 2000 serisindeki birçok kartından çok daha kalın hatta bazı tepe modeller kadar ama o Evga 2060'da yükte cayır cayır yanıyor, hadi soğutması kurtarıyor ama bu sefer yüksek ses oluyor, tek fan verimli bir şey değil.

Swers08

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Orhan Yılmaz
Dostum araba tamamen mekanik parçalardan oluşurken bu parçalar zamanla sürünerek fiziksel olarak eriyorlar, ekran kartının yapısında böyle bir parça yok, yapısal olarak hiçbir benzerlikleri yok, araba ile ekran kartı verebileceğin en kötü örnek.
Ekran kartında yorulma diye bir olay yok, e.kartı transistörler den oluşuyor, üstünden elektrik geçiyor, bunlar elektriği iletirken yorulmaz ya da elektrik de yorulmaz :).
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dediğin gibi markadan markaya fark var.
Evga 2060'da ki soğutma bloğunun kalınlığı diğer markaların 2000 serisindeki birçok kartından çok daha kalın hatta bazı tepe modeller kadar ama o Evga 2060'da yükte cayır cayır yanıyor, hadi soğutması kurtarıyor ama bu sefer yüksek ses oluyor, tek fan verimli bir şey değil.
Olurmu kardeşim hiçbi sıkıntı olmaz :) bazı arkadaşlar kitabını yazmışlar bu işin biz bilemeyiz

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
elime ulaştığında bakacağım. Umarım sıkıntı çekmem sistemim linki bu bir incelersen sevinirim https://www.gamegaraj.com/urun/deluxe-7a-rtx3060/ sadece ssdyi Samsung yaptım
Ben olsam bunu alırdım işlemciyi biraz düşürüp çift fanlı 3060Ti koymuşlar. Ama o da iş görür herhalde 85 dereceyi çok geçmez kart.

Top Bottom