Çift fan değilde soğutucu bloğu değiştirebilirsin vidalar uyar ise fakat kart kısa kalacağından öbür fanın pek bir işlevi olmayacaktır gpunun arkasına bir fan daha koyabilirsin molex ile uydurabilirsentek fanlı bir ekran kartına ölçüleri tutturabilirsek çift fan monte edebilir miyiz ?
Arkasına nasıl monteliyeceğimÇift fan değilde soğutucu bloğu değiştirebilirsin vidalar uyar ise fakat kart kısa kalacağından öbür fanın pek bir işlevi olmayacaktır gpunun arkasına bir fan daha koyabilirsin molex ile uydurabilirsen
Molex fanı kasa içine monteliyorlar ya da kartın arka tarafına bi aparatla falan tam bilmiyorumArkasına nasıl monteliyeceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kart asus phoneix 1660 süper
takmak değilde üstüne koymak olurArkasına nasıl monteliyeceğim
Kartın fansız olana asıl kart kısmı kısa 2 li fan bloğu alırsan kısa kalır faydası olmaz arkaya koyabilirsin dediğim şekilde yoksa çok bi mevzusu kalmaz ısınma problemin mi varArkasına nasıl monteliyeceğim
o kart modeli direk ısınıyor yaKartın fansız olana asıl kart kısmı kısa 2 li fan bloğu alırsan kısa kalır faydası olmaz arkaya koyabilirsin dediğim şekilde yoksa çok bi mevzusu kalmaz ısınma problemin mi var
Biliyorum asus phoenix 750 ti kullandım bende bir süreo kart modeli direk ısınıyor ya
asus phoneix sorunlu bi model
Yani karta çok müdahale edilmez gibi kasa havalandırmanı iyileştirebilirsin egzos fan ya da kasa model değişimi macın bakımı gibi çok yapacak bir şey yoko kart modeli direk ısınıyor ya
asus phoneix sorunlu bi model
Biliyorum asus phoenix 750 ti kullandım bende bir süre
Yani karta çok müdahale edilmez gibi kasa havalandırmanı iyileştirebilirsin egzos fan ya da kasa model değişimi macın bakımı gibi çok yapacak bir şey yok
Kartın üstüne fan koy geç.
Deneme yanılma yapıcaz gibikartın altında boşluk çoksa orayada koyabilirsin
yani amacın karta daha fazla hava aldırmakDeneme yanılma yapıcaz gibi