Neler Yeni

Tek kartla eth mining Binance Pool bilgilendirme

zozzan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Hasan Akar
Forumda çok defa karşılaştım binance pool komisyon kesiyor ödemeler eksik oluyor kazancın gidiyor. Böyle bir şey doğru değil 1 aydır stabil şekilde hiveos kullanarak denedim bundan öncesinde ethminer kullandım ordada gözlemledim ama tek kartla o havuz çok saçma sabrı olan bekler diyelim. Binance poolda verilen tüm portları denedim en stabil çalışanı 1800 portu oldu kazanç hep aynı oldu ve binance asla komisyon kesmedi komisyon sandığınız şey sizin kazdığınız porttaki pingden dolayı havuzunuza geç düşmesidir veya bu gün düşen ödüllerin düşük olmasıdır. Stabil bir şekilde kazdırırsanız anlayabilirsiniz ve poolda mh değeri düşük gözükünce canınız sıkılmasın dediğim gibi portun pinginden dolayı düşük olur sizin çalıştırdığınız miner 30 mh kazıyorsa havuza 30 mh gitmez bulduğunuz her ödülün havuza aktarılması vardır (ms) bir anda havuza 50de gönderebilir bir anda 10da gönderebilir. Demek istediğim tek kartlı bu işi yapan arkadaşlarım sizin için en iyisi günlük kazanç ve diyelim komisyon mu kesiliyor kesilsin günde 50 kuruş 1 tl sizi batırmaz sonuçta her ay 600-700 tl gelir var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
kaanhte
Forumda çok defa karşılaştım binance pool komisyon kesiyor ödemeler eksik oluyor kazancın gidiyor. Böyle bir şey doğru değil 1 aydır stabil şekilde hiveos kullanarak denedim bundan öncesinde ethminer kullandım ordada gözlemledim ama tek kartla o havuz çok saçma sabrı olan bekler diyelim. Binance poolda verilen tüm portları denedim en stabil çalışanı 1800 portu oldu kazanç hep aynı oldu ve binance asla komisyon kesmedi komisyon sandığınız şey sizin kazdığınız porttaki pingden dolayı havuzunuza geç düşmesidir veya bu gün düşen ödüllerin düşük olmasıdır. Stabil bir şekilde kazdırırsanız anlayabilirsiniz ve poolda mh değeri düşük gözükünce canınız sıkılmasın dediğim gibi portun pinginden dolayı düşük olur sizin çalıştırdığınız miner 30 mh kazıyorsa havuza 30 mh gitmez bulduğunuz her ödülün havuza aktarılması vardır (ms) bir anda havuza 50de gönderebilir bir anda 10da gönderebilir. Demek istediğim tek kartlı bu işi yapan arkadaşlarım sizin için en iyisi günlük kazanç ve diyelim komisyon mu kesiliyor kesilsin günde 50 kuruş 1 TL sizi batırmaz sonuçta her ay 600-700 TL gelir var.
tek kartla olcak iş değil hocam rvn kazabilirsin ama eth zor bende 7 kart var 5günde anca 0.1 eth kazabiliyor sen tek kartla 1ayda 0.1 eth bile kazamazsın kazım zoruluğuda geldi

zozzan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Hasan Akar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tek kartla olcak iş değil hocam rvn kazabilirsin ama eth zor bende 7 kart var 5günde anca 0.1 eth kazabiliyor sen tek kartla 1ayda 0.1 eth bile kazamazsın kazım zoruluğuda geldi
tek kartla gayet güzel getiri var ayda minimum 400 tl bırakıyor kazım zorluğu gelsede gün geçtikçe ethereum kuru artıyor zorlaşsa bile kazancın oluyor

serdar baskan

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
22,009
Mediakraft Türkiye Caferağa Mah. İstanbul
İsim
serdar aksu
İlgilendiği Kategoriler
bilim/deney
6-8GB VRAM'e sahip kartı olupta RVN kazmak ne kadar mantıklı?
En fazla ETH kazandırıyor 6-8GB VRAM'li kartlarda.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada bende etherminedan paramı çekince binance pool deneyeyim bi kazancı ne kadar oluyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Nizamettin
Forumda çok defa karşılaştım binance pool komisyon kesiyor ödemeler eksik oluyor kazancın gidiyor. Böyle bir şey doğru değil 1 aydır stabil şekilde hiveos kullanarak denedim bundan öncesinde ethminer kullandım ordada gözlemledim ama tek kartla o havuz çok saçma sabrı olan bekler diyelim. Binance poolda verilen tüm portları denedim en stabil çalışanı 1800 portu oldu kazanç hep aynı oldu ve binance asla komisyon kesmedi komisyon sandığınız şey sizin kazdığınız porttaki pingden dolayı havuzunuza geç düşmesidir veya bu gün düşen ödüllerin düşük olmasıdır. Stabil bir şekilde kazdırırsanız anlayabilirsiniz ve poolda mh değeri düşük gözükünce canınız sıkılmasın dediğim gibi portun pinginden dolayı düşük olur sizin çalıştırdığınız miner 30 mh kazıyorsa havuza 30 mh gitmez bulduğunuz her ödülün havuza aktarılması vardır (ms) bir anda havuza 50de gönderebilir bir anda 10da gönderebilir. Demek istediğim tek kartlı bu işi yapan arkadaşlarım sizin için en iyisi günlük kazanç ve diyelim komisyon mu kesiliyor kesilsin günde 50 kuruş 1 TL sizi batırmaz sonuçta her ay 600-700 TL gelir var.
Pool olayı nasıl oluyor? Bende 2 tane 6600xt var. Ne önerirsiniz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,012,956
Üyeler
160,465
Son üye
raniknet
Top Bottom