Yok.Gs barca maçı için tek maçlık kod gibi sey alıp exxenden maç izleyebilirmiyim tvden
veya nereden donmadan kaliteli izleyebilirim ücret vererekte olabilir.
Belki enteresan Bi öneri olacak ama biz mesela tek exxen üyeliğinden, dc de canlı yayın açıyoruz. Öyle maçı izliyoruz birkaç arkadaş. Öyle bir gruba denk gelirsen izleyebilirsin gayette güzel oluyor. Biz yapıyoruz şahsen. İstersen gelebilirsin.Gs barca maçı için tek maçlık kod gibi sey alıp exxenden maç izleyebilirmiyim tvden
veya nereden donmadan kaliteli izleyebilirim ücret vererekte olabilir.
O spor kanallarını kapsamıyor diye biliyorum. Yanlışım olmasın.5 gün ücretsiz veriyor ilk üyeliğe ,geçenlerde aldım bi ona bak istersen.
Geri iptal edilebiliyordu.
Geçen izledim daha barça-gs maçınıBelki enteresan Bi öneri olacak ama biz mesela tek exxen üyeliğinden, dc de canlı yayın açıyoruz. Öyle maçı izliyoruz birkaç arkadaş. Öyle bir gruba denk gelirsen izleyebilirsin gayette güzel oluyor. Biz yapıyoruz şahsen. İstersen gelebilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
O spor kanallarını kapsamıyor diye biliyorum. Yanlışım olmasın.
Oandroid telefonda "netv gold" veya "expertv" apk indirip izleyebilirsin. tek maç satın alım yok bunlar ip tv
Hocam oyle bir etkinlik yapiyorsaniz katilmak isterim ben.Belki enteresan Bi öneri olacak ama biz mesela tek exxen üyeliğinden, dc de canlı yayın açıyoruz. Öyle maçı izliyoruz birkaç arkadaş. Öyle bir gruba denk gelirsen izleyebilirsin gayette güzel oluyor. Biz yapıyoruz şahsen. İstersen gelebilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
O spor kanallarını kapsamıyor diye biliyorum. Yanlışım olmasın.
Cevizz#3790 ekle beni maç günü yazarsın bana. Davet atarım sunucuya.O
Hocam oyle bir etkinlik yapiyorsaniz katilmak isterim ben.
Attim hocamCevizz#3790 ekle beni maç günü yazarsın bana. Davet atarım sunucuya.
İsteyen herkes yazabilir sorun yok.
Eskisi gibi değiller artık donmadan 10dk bile izlenmiyor. Sürekli kapanıyor bu akşam deli oldumhocam selçuksports ne güne duruyor taraftarium24 ne işe yarıyor