Neler Yeni

tek ram slotlu anakart alinir mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
efe
buldugum anakartin ram slotlarindan birisi bozuk oldugu icin uyguna alabilirim daha az verecegim icin diger parcalari da hizli alirim bana artisi bu ama tek slot 16gb ram performans olarak ne gibi eksi yaratir

hayriye

80+ Bronze
buldugum anakartin ram slotlarindan birisi bozuk oldugu icin uyguna alabilirim daha az verecegim icin diger parcalari da hizli alirim bana artisi bu ama tek slot 16gb ram performans olarak ne gibi eksi yaratir
Sistem ney ki bütçe ne fiyat ne ürün ne

Shourd

80+ Gold
Apu değilse aşırk fark olmaz ama olur yinede piyasanın ne kadar altında fiyata alıcaksın o önemli fiyatı çok güzelse bütçenin yoksa alabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sistem ney ki bütçe ne fiyat ne ürün ne
ekran karti rx 5600 6gb islemci ryzen 5 3600 (ileride degisicem) dedigim anakart da asus prime b450m-k
Mesaj otomatik birleştirildi:

Apu değilse aşırk fark olmaz ama olur yinede piyasanın ne kadar altında fiyata alıcaksın o önemli fiyatı çok güzelse bütçenin yoksa alabilirsin
hocam ben de su an 500tl var b450nin 2. elde duzgunleri 1600den baslayip yukseliyor bu arkadas bozuk slot yuzunden 1kya koymus parayi ayarlayip hemen alabilirim ondan birilerine danismak istedim

Shourd

80+ Gold
ekran karti rx 5600 6gb islemci ryzen 5 3600 (ileride degisicem) dedigim anakart da asus prime b450m-k

hocam ben de su an 500tl var b450nin 2. elde duzgunleri 1600den baslayip yukseliyor bu arkadas bozuk slot yuzunden 1kya koymus parayi ayarlayip hemen alabilirim ondan birilerine danismak istedim
Hangi marka birde pazarlık yapabilir misin bi dene 900 e fln bağla

Shourd

80+ Gold
100 200 yine dusulur tabi oyle olunca da gayet uyguna gelir marka asus prime b450m-k
O zaman tercih edebilirsiniz apu değilse sisteminiz yoksa pek önermem ve başka arızası varmo

hayriye

80+ Bronze

Bence az daha düşür 700 ederi hem peşin vereceksin zaten taksitle alma şansın varsa bence hem taksitle hem sıfır almak daha mantıklı. Senin bütçene de bağlı üzmez aslında tek ram slotu 16gb yaptığın süreve

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O zaman tercih edebilirsiniz apu değilse sisteminiz yoksa pek önermem ve başka arızası varmo
yok hocam biraz konustuk tek sorunu 1 adet slotmus sistem apu degil benim derdim zaten hemen toplayip kullanabilmek ileride saglamiyla degisirim

Shourd

80+ Gold
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,113
Üyeler
166,154
Son üye
apocanwq
Top Bottom