Neler Yeni

Çözüldü✓ Tek Ram Sorunsuz Çift Ram Takınca Mavi Ekran HELP PLS

Kurapikki

80+ Bronze
Memteste iki ram i de test soktum ramlar sorunsuz yukarıda belirttim. Ram yuvası bozuktur deyip diger ram yuvasındada test ettim yine ikiside sorunsuz çıktı
Hocam mavi ekran aldığında minidump dosyasını alıp forumda paylaşırsan belki yardımcı olabilirler.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,859
İsim
Emre Zengin
yaptım açar açmaz mavi ekran yedim xmp açtım şuan mavi ekran yemedim. Ama sürekli olmuyor zaten mavi ekran. Bi 15 20dk dır yemedim bakalım böyle gidecekmi
BİOS güncelleyip problem olup olmadığına bakar mısın?

Ermanz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Gökhan zengi
evet biosum güncel
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam mavi ekran aldığında minidump dosyasını alıp forumda paylaşırsan belki yardımcı olabilirler.
ilk musait zamanında alacagım
Mesaj otomatik birleştirildi:

olay ilk çıktığında güncel değildi güncelledim sorun düzelmedi. üstüne temiz format attım yine düzelmedi

Sagittarius

80+ Silver
Bios guncelleyin Bios sürümden Dual-Channel hatası olmuştur belki yada bios dosyası zarar görmüştür

Ermanz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Gökhan zengi
İki ram aynı , tek tek bağlantida sorun yok , anakarti garantiye gönderin en iyi seçenek
garantiye göndermeden bunun testi mümkünmü bir proğram veya ekstra donanımla bilgisayarcılar yapıyor mu?

Ermanz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Gökhan zengi
Her ne kadar Memteste ram lerim sorunsuz çıkasada windowsun kendi bellek tanıma uygulamasında da sorunsuz cıkasa da sorun ramler de imiş. Serviste değiştirdim düzeldi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,013,811
Üyeler
160,606
Son üye
YanfoX
Top Bottom