Neler Yeni

Tek sefer tarama için Kaspersky Security Cloud Free vs Internet Security?

Ücretsiz olarak Security Cloud Free dikkatimi çekti. Ama zaten tek sefer taratıp ardından sileceğim Kaspersky'ı. Bu yüzden bunu en iyi şekilde yapabilecek antivirüs hangisi acaba? Internet Security de önerilmişti. En iyi şekilde verim almak için tek kullanım için hangisini tercih etmeliyim?

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,862
İsim
Asag
Windows Defender.

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Antivirüsler tarama değil, koruma içindir. Tek seferlik tarama için HitmanPro veya ESET Online Scanner'ı kullanınız.

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
@LordVoldemorT ,

MalwareBytes ile de yapılabilir, ama Kaspersky'yi önermeleri yanlış bilgi olmuş. Kaspersky Removal Tool'u kullanabilirsiniz.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
@LordVoldemorT ,

MalwareBytes ile de yapılabilir, ama Kaspersky'yi önermeleri yanlış bilgi olmuş. Kaspersky Removal Tool'u kullanabilirsiniz.

Hocam peki,size bir sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim.
Sorum şu;
Hocam indirilenler klasörümde usocoreworker.exe diye bir uygulama oluşmuş, 3-4 gün kadar önce.Herhangi bir anormal durum görmedim.Zaten isim olarak windows hizmeti olarak geçiyor.Dosya oluşturulma tarihi ve sattinde o zaman dilimleri arasında pc başındaydım.Kendi kendine oluşmuş Ben hiç bir müdâhalede bulunmadım.Sadece konum olarak system32 de olduğunu anlamak için system32 de aradım ve buldum.Tek yaptığım işlem bu oldu,ama nasıl oluştu bir fikrim yok.Ilgilenirseniz teşekkür ederim.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır, virüs değildir.
O ne olabilir acaba hocam?Kendi kendine oluşmuş,bende korktum biraz.Ama ne olursa olsun bi tarama yapayım diyorum.
Hitman Pro'nun 30 günlük deneme sürümünü tavsiye eder misiniza acaba?

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Sisteme ait bir öğedir, zararlı değildir. Sisteminizde zararlı olduğundan şüpheleniyorsanız bahsettiğim yazılımlardan biri ile tarama yapınız, manuel olarak uğraşılacak iş değil.

Sisteme ait bir öğedir, zararlı değildir. Sisteminizde zararlı olduğundan şüpheleniyorsanız bahsettiğim yazılımlardan biri ile tarama yapınız, manuel olarak uğraşılacak iş değil.
Hocam dediğiniz gibi uğraşmayayım,fakat yine de bir virüs totalde ve normal malwarebyts tarması yapmak istiyorum.Bunlar dışında exe'yi silmem windowsta bir problem oluşturur mu acaba?
@Treyarch cevap bekliyorum hocam.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,146
Üyeler
159,580
Son üye
suleyman cakir 121212
Top Bottom