Neler Yeni

Yardım Tek Steam Hesabı İki Bilgisayar

Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Furkan Yaman
Arkadaşlar başlıktada görmüş olduğunuz gibi tek steam hesabından aynı oyunları farklı iki bilgisayardan oynıyabilir miyim?
Örnek olarak ben CS:GO oynarken abim diğer bilgisayarda ETS2 oynayabilir mi

Son düzenleme:

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,109
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
Arkadaşlar başlıktada görmüş olduğunuz gibi tek steam hesabından aynı oyunları farklı iki bilgisayardan oynıyabilir miyim?
Hayır aynı oyunu aynı anda açma gibi bir durum söz konusu değil.

fieryz

80+ Titanium
En İyi Cevap
29
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,051
İsim
Ömer
Steam
fieryz
Onu bilmiyorum ama Aile Paylaşımı açarsan farklı hesapta sahip olduğun oyunları oynayabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Furkan Yaman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır aynı oyunu aynı anda açma gibi bir durum söz konusu değil.
Aynı oyunu aynı anda değil zaten yanlış anlattım sanırım, iki bilgisayarımda da oyunlar yüklü olucak tek steam hesabında ki oyunlar ancak farklı farklı zamanlarda girebilir miyim? Örneğin ben CS:GO oynarken diğer bilgisayardan abim ETS2 oynayabilir mi?

fieryz

80+ Titanium
En İyi Cevap
29
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,051
İsim
Ömer
Steam
fieryz
Aynı oyunu aynı anda değil zaten yanlış anlattım sanırım, iki bilgisayarımda da oyunlar yüklü olucak tek steam hesabında ki oyunlar ancak farklı farklı zamanlarda girebilir miyim? Örneğin ben CS:GO oynarken diğer bilgisayardan abim ETS2 oynayabilir mi?
Öyle oluyor aile paylaşımını açarsan.

Eray Yılmaz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
Eray Yılmaz
evet oynayabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Yusuf Bilir
Oyun belirtmemişsin ama iki bilgisayara da steam hesabını girip oyunları indirdikten sonra (tabi ki bannerlord gibi singleplayer oyunlarsa.). Birisinde interneti kapatıp çevrimdışı o bilgisayardan oyunu oynasan ne olur 🤔 bence hiç bir şey olmaz. Bilen varsa aydılatırsa sevinirim.

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
Peki aile paylaşımını nasıl açıyoruz ekstradan ücret ödememiz filan gerekiyor mu
önce 2. pcye oturum aç oyunu indir sonra çık abin başka hesapla açsın abinin kütüphanesinde yüklediğin oyun gözükücek satın ala basınca ödünç al diyecek sana eposta geliyor sanırım onu onaylayınca oynayabilirsin ücretsiz

Hal1t^^

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Emir Halit Çapraz
hayır steam kapatmanı ister ve o aygıttan steamı devre dışı bırakman lazım

Top Bottom